torstai 16. elokuuta 2007

Huilu on Perkeleestä!

Joku ehkä muistaakin kun aikaisemmin kirjoitin, itse asiassa parikin kertaa, Brownbackista. Nyt aikojemme äly ja auktoriteetti on repäissyt. Tarkan tutkinnan ja analyysin jälkeen hän on tullut tulokseen, että Huilumusiikki on syntiä.

Syitä on muutama:
1: Jazzmusiikki. (ei jatkoperusteluja)
2: Brownbackin vihaamassa American Pie -elokuvassakin todistetaan, että huilua voi käyttää irstailuun.
3: Raamattu esittää sen yhteydessä paheelliseen elämään:

"Voi niitä, jotka jo ani varhain lähtevät etsimään päihdyttävää juomaa, niitä, jotka viinistä hehkuvina valvovat yömyöhään! Heidän ilonaan ovat harput ja lyyrat, rummut ja huilut, viini virtaa heidän pidoissaan. Herran tekoja he eivät huomaa, eivät näe hänen kättensä töitä."
~Jesaja 5: 11- 12

"Minun sydämeni valittaa Moabia kuin huilu, minun sydämeni itkee Kir-Haresetin asukkaita alakuloisesti kuin huilu. Kaikki on menetetty, mitä he ovat hankkineet!"
~Jeremia 48:36

"Kun Jeesus tuli esimiehen taloon ja näki huilunsoittajat ja hälisevän ihmisjoukon, hän sanoi: "Menkää pois! Ei tyttö ole kuollut, hän nukkuu." Hänelle naurettiin."
~Matteus 9:23-24

"Samoinhan on elottomien soittimienkin laita, vaikkapa huilun tai lyyran. Miten huilulla tai lyyralla soitettu sävelmä voidaan tuntea, elleivät sävelet erotu toisistaan?"
~1. Korinttolaiskirje 14:7

Brownbackin mukaan tämä tarkoittaa selvästi sitä että Jumala ei halua että kuuntelemme huilumusiikkia.
4: Huilut ja muut puhaltimet ovat kauheita instrumentteja, joiden viheltävät nuotit sisältävät syntisyyttä ja niiden muoto ja käyttötapa viittaavat vahvasti "Sodoman malliin tapahtuvaan fellaatioon." (Eikä tässä edes ole sarkasmilisää!)
5: Oopperassa huiluja käytetään kuvaamaan pastoraalisissa maisemakuvauksissa, joissa on luonnossa tapahtuvan yhdynnän tuntu. Huilu kuvaa Brownbackista metaforaa erosta Taivaaseen. Joten Saatana toimii tässäkin huilun kautta.

Brownback muistuttaa että äänestäjä voi aina toivoa että Presidentti Brownback ottaisi (valtaan päästyään) konkreettisia askelia, joilla poistetaan huilut ja muut vastaavat instrumentit kouluista ja että saksofoneihin huiluihin ja muihin vastaaviin huulilla soitettaviin soittimiin lisättäisiin varoitustarroja. Brownback kuitenkin muistuttaa että musiikkiteollisuus varmasti ryhtyy taistelemaan vastaan, mutta että "meidän kaikkien on vain koottava itsemme suurempaan moraaliseen taistoon Brownback Administrationin puolesta."

Eipä ihme, että VIHASIN soitella siellä alakoulussa sitä nokkahuilua! Hukkasin huilua ja sitä soittovihkoa, "unohtelin kotiin" niin paljon, että jouduin asiasta jopa jälki -istuntoihin, kun opettaja tajusi että kyseessä ei ollut hajamielisyys vaan niskurointi.. Turmeltumaton kristityn lapsen mieleni alitajuisesti tunnisti Saatanan huilussa! Ja mikä pahinta: Koululaitoksen aivopesu on toiminut, ja pakkoastutus viettävälle ja liukkaalle pinnalle on turmellut minut. Nykyään olen ateisti!

Ja jopa pidän huilumusiikista. Huilussa on minusta ääni puhtaimmillaan : Särötön ja virheetön ääni. Tasainen ääniaalto miellyttää. (Koulun nokkahuiluharjoitukset vain raiskaavat sen.)

Ei kommentteja: