sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Ateistien salajuonet ovat laajalla!!

Brownback on tullut tunnetuksi viime aikoina muun muassa siitä että hän on kertonut että ei pidä evoluutiosta. Nyt hän on soveltanut asiantuntemustaan laajemmaltikin tieteiden piirissä ja onkin löytänyt myös muualta vaarallisia ateistisia juonia. Kyllä, kyseessä on "heliosentrisyys" eli aurinkokeskisyys.

Brownback viittaa todistuksessaan auktoriteeteistä suurimpaan eli Raamatunjakeisiin. Ja niille rajoittuneille skeptikoille joille pelkästään tämä ei riitä ja kerro Totuutta Luonnosta, hän muistaa myös tiedottaa että "suhteellisuusteorian mukaan voidaan laskea mistä vain, joten maakeskisyys on joissain tilanteissa oikea tapa laskea keskipiste". Mikä on tietysti hieman erikoinen juttu, kun samalla voidaan laskea aurinkokin -tai vaikka linnunradan ydin- aivan hyvällä syyllä "keskukseksi" : "Jostain syystä" (Raamatunjakeet) aurinkokeskiset laskut kuitenkin ovat ateistisia ja maakeskiset eivät. Ne eivät siis ole pelkkiä "frameja" (eivätkä pelkästään Raamatunvastaisia vaan yleisesti uskontojenvastaisia; Muutoinhan ne eivät olisi "ateistisia".) Brownback ei ole ajatuksineen edes yksin, saaneme siis pian aivan vastaavan maailmankuvan mullistuksen tässä asiassa kuin minkä kreationismi aikaansai biologiassa.

Onpa hyvä että näitä erilaisia "denialisteja" on joka asialle. Mitähän kannattaisi kyseenalaistaa seuraavaksi? Minulla alkaa nimittäin "kyseenalaistettujen lista" olemaan niin pitkä että jäljelle ei oikein tahdo jäädä mitään..

Ei kommentteja: