torstai 2. elokuuta 2007

AIDS ei koskaan tule yksin?

Usein AIDS -vastustajien puheissa esiintyy väite, että jos sinulla on tauti -esimerkiksi tuberkuloosi, sinulla on tuberkuloosi, mutta jos sinulla on HI -viruksen vasta -ainetta ja tuberkuloosi, sinulla on AIDS. Tämä tarkoittaa heistä sitä, että HI -virus ei aikaansaa mitään tautia.

Tuo väite on väärä. Tässä ei ole edes mitään uutta. Kukaan ei opi uutta kun kerron missä mättää. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään. Jo peruskoululainenkin tietää, että "AIDS = immuunikato". Sillä on siis tuo jo nimestä löytyvä oire. Immuunikato, kehon taudinaiheuttajilta puolustautuvan systeemin heikentyminen ja katoaminen. T -solujen alhainen määrä on eräs AIDSin oire, joka on jotain muuta kuin pelkän taudin, esim. tuberkuloosin, oire. (Jopa huuhaasaippua Miraclen myynninedistämiskampanjassa tämä myönnetään ; AIDS -todistuksessa puhutaan T -solujen määrän mittaamisesta.)

Ja toisaalta AIDSvastustajien siteeraaman Duesbergkin uskoo, että immuunikato johtuu elämäntavoista -kuten ruiskuhuumeiden käytöstä, pitäisi olla helppo huomata, että on olemassa ilmiö, joka on pelkkien tautien ulkopuolella. (Vai tyhjää ja olematonta oireyhtymääkö se Duesberg väittää elintapasairaudeksi?) On olemassa sairaus nimeltä immuunikato. Ja jos ihmisellä on sairauden A oireet + lisäoireena alhaiset T -solut, on hänellä sairaus "immuunikato", joka on edesauttanut sairauden A tarttumista. Ilman T -soluja taudeilta puolustautuminen kun on "hitusen hankaloitunutta".

Toisin sanoen; HI -viruksen väitetään tuottavan immuunikadon, joten AIDS -kriitikoiden tulisi vain löytää immuunikatoa sairastavia ihmisiä, joilla ei kaikesta huolimatta ole HI -virusta..

Ei kommentteja: