maanantai 13. elokuuta 2007

Kristitty opettaa rakkauttaan!

Paholaisen Asianajaja kertoi vähän aikaa sitten siitä kuinka Kristitty ottaa ja antaa mielellään Rakkautta (ja tarjoaa rahaa vastineeksi.). Mutta kristityn ei tarvitse olla kongressiedustaja kyetäkseen hyvien arvojen seuraamiseen!

San Antoniolainen pappi Charles E. Flowers näet yritti opettaa käytännössä pakun takana että mitä Jeesus tarkoitti sanoessaan "Antakaa lasten tulla minun tyköni" ja puhuessaan toisesta tulemisestaan. Pastori oli töissä leirillä, jonka tavoitteista ja päämääristä oli sanottu seuraavaa;

The camp was created to “reinstill the values that have been lost in our society for a couple of generations, values such as discipline, morality, unity and integrity.”

Koska kristityt ovat moraalisia ja pastori oli kristitty, eikä mikä tahansa kristitty, vaan kristittyjen "etiikan opettaja" eli pappismies, on tuo käytös siis niitä moraalisia, yhteisöllisiä, kokonaisvaltaisesti eheitä & sopusointuisia ja rehellisiä ja lahjomattomia asioita. Nuo ovat vain ilmiselvästi niitä kadonneita arvoja, joiden hyvyyden sekulaari liike on rapauttanut niin että tavallinen ihminen ei enää ymmärrä mikä niissä on pahaa. Siis sellaisia samanlaisia asioita kuin homosuhteiden kieltäminen, samaa sukupuolta olevien hedelmöityshoidot, abortti ja se että mies ei olekaan perheen pää...

On se hyvä, että täällä on vielä joitakuita joiden moraali ei heilu yleisen mielipiteen vuoksi vaan jotka vankeuden uhalla uskaltavat näyttää mallia muille ja seurata Hyvyyttä (sekä ainakin Katolilaista perinnettä...) sen sijaan että sortuisi "suvaitsevaisuuden" ansaan, jota Saatana meille syöttää!

Ei kommentteja: