perjantai 24. elokuuta 2007

Niili tulvii!

Raamatullinen vedenpaisumus on eräiden kreationistien mukaan tapahtunut jotain 4000 vuotta sitten.

Erikoista on, että esimerkiksi Egyptin kulttuuriin vedenpaisumus ei vaikuta millään tavalla. Pyramideja on rakenneltu ja dynastiat ovat pysyneet katkeamattomina oletetun vedenpaisumuksen kulloinkin esitetyn ajankohdan yli. Egypti on taatusti ollut tuossa välissä olemassa. 1. hallitsijadynastia alkoi ~ 3000 eaa. Mitä voimme päätellä tästä?
1: Joko vedenpaisumusta ei ole.
2: Vedenpaisumus tapahtui, mutta Egyptiläiset olivat niin keskittyneet rakennustöihinsä, että se jäi huomaamatta. Tai heillä oli superteknologiaa, jolla he selvisivät hengissä veden alla - vastoin Jumalan tahtoa.
3: Koska Jumala tuhosi kaikki vääräuskoiset vedenpaisumuksessa, ja Egyptiläinen kulttuuri jatkui tämän ajanjakson yli katkeamatta, meidän on pian syytä vaihtaa uskontoa. Osiris ja Iibislintu odottavat Sinua. Tunnet Heidän vetoamisen sydämessäsi, kunhan vain avomielisesti avaat silmäsi, etkä takerru johonkin väärään Jumalaan tämän muka tarjoaman lohdullisuuden ja kivojen fibojen vuoksi. Eikö aito pelastus, vaikka vähän ikäväkin, ole mukavampi kuin elo valheellisessa "täydellisessä pelastumisessa" joka kuitenkin johtaa tuhoon.

Ei kommentteja: