perjantai 5. lokakuuta 2007

Sateenkaaren värit kiellettävä!

American Family Acciciation (A.F.A) varoittelee ; Transuopettajia, poikia suutelemassa, teineille opetetaan anaaliseksiä, ja lapsille kerrotaan hommpelisatuja.

Sehän se on tietysti seuraus, eikä vähempi, jos homoseksuaalisuus esitetään hyväksyttävänä vaihtoehtona. Eikä homoja tule hyväksyä missään olosuhteissa, koska he vainoavat kristittyjä oppilaita jo nykyisin koulussa. Artikkeli nimittäin kertoo että

For example, at Arcata High School in Arcata, California, Christian students in that public school were ridiculed for their beliefs about homosexuality in a sex education lesson. Led by a representative of Planned Parenthood, students were told to stand in a circle and were asked, "Do you have a religious belief about homosexuality that considers it a sin and wrong?" Those who did were told they had to remain alone in the circle.

The representative admitted that "the children who answered ‘yes’ had to stay in the circle. This caused them to feel very demeaned, put down."


Eli lapsia laitettiin piiriin, ja heiltä kysyttiin että kuka kokee homouden syntinä ja pahana. Ja erimieliset joutuivat poistumaan piiristä. Ja ne jotka olivat tuota mieltä joutuivat jäämään piiriin, yksin. Voi kamala. Mielipidettä kysytään, molemmat kannat sallitaan - ja "joku" kokee sen vainona vain sen vuoksi että huomaa olevansa "vähemmistö". Jotenkin ihmeellisesti kuitenkin luulen, että juuri nuo samat jampat kuitenkin korostavat mielipiteen vapautta silloin, kun kyseessä on "Intelligent Design" -teoria. Ja jotenkin minun mieleeni tulevat ne natsit, jotka sanovat että heidät tulisi hyväksyä sekulaariin maailmaan; Minun mielestäni tuossa tilanteessa kääntyy kyllä logiikka aivan ympäri : Siinähän väitetään että syrjinnän kieltäminen olisi jotenkin natsistista.

Sivu varoittaa että homot ovat 30 vuoden aikana pakottaneet Juudeo-Kristillisen kulttuurin hyväksymään heidän tapansa, seksuaalisuutensa, avioliittonsa ja perheensä. Sivusto muistuttaa että jos Amerikkalaiset ikinä hyväksyvät noita, he hyväksyvät samalla elämisen "väärinpäinkäännetyssä kulttuurissa", jossa hylätään Taivaan Jumalan asettama täysjärkinen instituutio.

Sivusto varoittaa "groteskista kulttuurista", jossa on lesbomorsiamia, homokerhoja, ja koulutanssien härkäpareja. Tietenkin deittausvinkkejä samaa sukupuolta oleille. (Onko niitä muka heteroillekaan julkisesti jaettavana kouluissa ja muissa julkisissa instituutioissa?) AFA muistuttaa että tämä mahdollisuus ei ole vielä "tehty diili". Se kuitenkin muistuttaa että jos joku uskoo että homoudessa on jotain epänormaalia, luonnotonta ja epämoraalista, on syytä astua esiin juuri nyt.

Ei kommentteja: