sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Jumala puhuu Jälleen!

Ei ollut kauaa aikaa siitä, kun Jumala viimeksi kirjoitti viestejä.

Nyt Hän on jälleen avannut suunsa. Hän tuli uskovaisten avuksi, kun Richard Roberts ja hänen vaimonsa Lindsay olivat syytteessä. Syyttessä yliopiston rahoituksen "kuorimisesta".

Voimmeko siis päätellä, että Jumala on vain ollut kauan aikaa hiljaisena, mutta että Hän on nyt alkanut vihdoinkin päivättämään Raamattua? (Jos näin todella on, minusta Jumalan tapa kommentoida "Robertsin keissiä" on selvä kannanotto ja korjaus jakeeseen Markus 10:18-21, joka käsittelee sitä rikkautta, kamelia ja neulansilmää.) Ehkä Jumalakin on aloittanut bloggaamisen. Päättelen että Hänen bloginsa käsittelee enimmäkseen Amerikan Yhdysvaltojen oikeuslaitosta.

Vaihtoehtonahan on se, että Jumalalla ei ole mitään tärkeämpää tekemistä vuosituhansien piilottelun jälkeen, kuin reagoida tälläisiin oikeusjuttuihin. Vaihtoehto, jossa nämä kommentit syntyvät valehtelijan kynästä taas ovat liian murheellisia jopa minun ajateltavakseni. Sillä siinähän uskova syyllistyy tahallaan sekä 10. käskyn rikkomiseen (valehtelu, väärä todistus, älä turhaan lausu Herrasi sinun Jumalasi nimeä) ja Jumalanpilkkaamiseen antamalla itselle paikka ja lupa käyttää Jumalan signeerausta. (Tälläistä voidaan kutsua ihmistenkin kohdalla "identiteetin varastamiseksi".)

Ei kommentteja: