torstai 11. lokakuuta 2007

Jos Tämä mies on Jeesus, voitte alkaa lähetää minulle iltarukouksenne.

Yahoo! News kertoi mukavasta katolilaisesta pastorista, Christian Von Wernichistä, joka on nimeään myöten kristitty. Hänet tuomittiin vankeuteen. Joku voisi vetää henkeä voimakkaasti, jotta saisi vanhan kunnon "vainoa" -huudon kaikumaan korvissamme kuin kirkkourkutekniikalla vahvistettu vetopasuunarivistö.

Hänen tuomionsa syy ja sisältö oli seuraava;

"sentenced to life in prison on Tuesday for collaborating in murders, kidnappings and torture during Argentina's 1976-1983 military dictatorship."

Von Wernich oli tehnyt 7 murhaa, kiduttanut 31:tä, ja kaapannut 42. Vaatimattomasti voin verrata, että Jack the Ripperin tiedetään murhanneen vain 5 ihmistä. Viiltäjä Jackin tuhovoima verrattuna kristittyyn pastoriimme on siis vain 71.4%.

Oikeudenkäynnissä hän Von Wernich vertasi itseään - ei Viiltäjä Jackiin vaan - Jeesukseen, koska hänetkin oltiin laitettu oikeudenistuntoon niiden ihmisten toimesta, jotka halusivat Hänet ristiinnaulittavaksi. Luulen että tuolla veikolla ei ole "kaikki ihan kotona". Ainut asia, josta olen melko varma, on se että hänen vakaumuksensa ei ollut este. Tuskin edes hidaste.

Pointtini ei siis missään tapauksessa ole se, että hän on hullu massamurhaaja koska on uskova. Vaan että hän olisi sekaisin vaikka olisi ateisti. Pointtini on se, että uskonto ei auta. Ja joissain tapauksissa uskonto tekee ongelmasta jopa pahemman.

Ei kommentteja: