tiistai 16. lokakuuta 2007

Pupujen vapautusrintama

Normaalisti eläinaktivistihipit hyökkäävät turkistarhoille ja koe-eläinlaboratorioihin vapauttamaan eläimiä. Mutta he ovat luonnollisesti valmiita pelastamaan kaikkia huonosti kohdeltuja eläinparkoja. Amerikoissa NARN:iaa ja PETAa kannattavia lentolehtisiä levitellyt iskuryhmä iski paikalliseen esikouluun. He olivat vapauttaneet "Sugar Bunnyn", lasten lemmikkipupun.

Ilmeisesti iskuryhmä oli järkyttynyt siitä, että lapset harjasivat pupua, antoivat sille porkkanoita ja muita herkkuja, ja päästivät sitä välistä pihalle vapauteen. Ja halivat.

Lapset olivat järkyttyneitä, koska heidän lemmikkinsä vietiin. PETA kommentoi, että tuollainen pupun vapautus ei ole toimintaa, jota he tukevat.(toisin kuin...)
He pelkäsivät jopa sitä, että joku olisi vahingoittanut pupua.

Ehkä heitä askarruttaa se, kuinka kauan "uusavuton" pupu kykenee elämään vapaudessaan. (Tai sitten se että tälläinen on surkeaa PR:ää) Toisaalta puput ovat yllättävän sitkeitä. Niitähän on Helsingissäkin. Näen niitä aika usein, koska työpaikkani on aika lähellä eduskuntataloa.

Pupujen vapauttaminen voi olla jopa turkiseläiniskuja vähemmän vaarallista luonnolle; Esimerkiksi minkin vapauttaminen edesauttaa vesikon tuhoutumista ja estää vesikon palaamisen..

Ei kommentteja: