keskiviikko 5. joulukuuta 2007

Keskustelun hakeminen.

Aina kun puhutaan pseudotieteilijöistä ja muista kulttuurimanipuloijista, huomataan mitä he hakevat: "Keskustelua". Koska se, että he ovat tiedemaailmassa häviöllä tarkoittaa sitä, että mikä tahansa huomio tältä puolelta on heille voitto. Joko kadotaan täysin, kun kukaan ei puhu tai sitten asiasta puhutaan, ja se selviää.

Siksi he haluavat keskustelua. Heidän käsityksensä tasapuolisuudesta on se, että tiedemaailmalla on tonni todisteita, ja heillä on tarjota vain hehkeä henkäys, tarkoittaa sitä että molemmista vaihtoehdoista tulisi jutella tasapuolisesti.

Ja kun osallistut siihen, tulos on selvä:
Se että PZ Myers pilkkaa kreationisteja ja murskaa heidän huonot argumenttinsa kertoo siitä että kreationismi on saanut huomiota.

Myersin reagointi on siis Voitto kreationismille!

1 kommentti:

olematon kirjoitti...

Huomion antaminen ylipäätään jollekin tekee asiasta isomman kuin mitä se on. Ei pidä tehdä olemattomasta numeroa tai kärpäsestä härkästä.

Kreationistien peliin lähtemisessä on samaa henkeä kuin siinä, että yrittää tulla toimeen todella vaikean ihmisen kanssa. Niin kauan kuin pelaa, pelaa heidän säännöillään ja niin kauan kuin yrittää taistella, sopeutua/sopia heidän kanssaan on loputtomassa suossa, koska kyse ei ole argumentoinnista.

He väittävät pelaavansa samoilla säännöillä vaikka he jatkuvasti ja armotta rikkovat noita sääntöjä.

Jos siis ei halua taistella ja pelata heidän kanssaan, niin on lakattava pelaamasta heidän kanssaan.

"Mä en enää leiki teijän kaa!"

Kiitokset jälleen hyvästä blogista.

ps. kommentoin tuossa joskus nimim. O postaukseen "Kaverini on hippi"