torstai 20. joulukuuta 2007

En ymmärrä heidän logiikkaansa.

Älykkään Suunnittelun kannattajat viittaavat siihen että he eivät edusta uskontoa, vaan tiedettä. He tekevät tätä usein perustelemalla asiaa sillä, että Älykäs Suunnittelija ei välttämättä ole Jumala. Siihen viitataan esimerkiksi seuraavalla tavalla:

"Älykäs Suunnittelija voi olla avaruusolento." ~Tieteen Kuvalehti 18/2007, "Tiedettä vai uskontoa" sivu 75.

Tämä taas viittaa esimerkiksi UFOihin ja muihin vastaaviin. Ja tämän pitäisi vakuuttaa meidät? Että he ovat tiedettä, koska he eivät välttämättä kaikki ole hihhuleita, vaan että osa voi olla hörhöjä? Okei, he eivät välttämättä edusta uskontoa. Ainoastaan ne heistä, jotka uskovat Jumalaan tai muihin ÄS:än persoonana, edustavat uskontoa. Muut heistä ovat hörhöjä, jotka edustavat UFOuskontoa. Sillä eikö Raelilaisetkin ole uskovaisia, ja heidän oppinsa vain uskonto, jossa jumalolennot on korvattu miltei 1:1 avaruusolennoilla? Eli en ymmärrä, miten tuo "statement" vähentää heidän uskovaisuuttaan ja lisää uskottavuuttaan.

Ja muutenkin, kauhea poru siitä ovatko he uskontoa; Olennaisin kysymys on kuitenkin se, onko se tiedettä vai epätiedettä! Vai onko se koulupolitiikka heille sittenkin niin tärkeää, että heidän täytyy yrittää kiertää sitä? Siitä huolimatta, että he eivät kuulemma edes halua päästä kouluopetukseen. Eivät tietenkään lainkaan. Mutta joku muu voi haluta, eivätkä he tässä tapauksessa välttämättä niin kauheasti vastustelekaan..

Ei kommentteja: