keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Homokärpäsiä!

Minä olen kuullut että on sellaisia naisia, jotka pitävät homomiesten seurasta. Heitä kutsutaan homokärpäsiksi. Tämä ei kuitenkaan ole juttu heistä. Tämä on juttu melanogasterista. Ihan oikeista homokärpäsistä. Uudet tutkimukset nimittäin ovat osoittaneet että niiden seksuaalinen suuntautuminen voidaan vaihtaa geneettisellä ohjauksella tai kemiallisesti. Tällä on pyritty selvittämään vastausta vanhaan ongelmaan;

Luonto on täynnä homoseksuaalisuutta. Mutta onko se tahtoa, kasvatusta, perimää, vai mielenhäiriötä.

Ihmisten homoseksuaalisuuden selitys on toki vielä auki, mutta ainakin kärpäset tykkäävät kemiasta. Dramaattiseksi luokitellussa kokeessa kärpästen käytöstä muutettiin parissa tunnissa kemiallisesti niin että koiraat harjoittivat seksuaalitoimintojaan toisiin koiraisiin. Syyksi arvioidaan sitä että aine muuttaa koiraiden käytöstä siten että ne ylireagoivat feromoneihin ja muihin hajuihin. (Vähän kuten ne pienten lasten vanhemmat, jotka laittavat lapselle lisää vaatetta jos heitä itseään paleltaa.)

Kärpäsistä löydettiin myös kaksi aistirinkiä, joista toinen laukaisi heteroseksuaalista käytöstä ja toinen homoseksuaalista käytöstä.

Ei kommentteja: