maanantai 17. joulukuuta 2007

Ja näistä homoseksuaalit ovat moraalittomia...

Jokainen on kuullut sitä "homoseksuaalisuudesta eheytyy Jeesuksella" -juttuja. Uskovaisilla on jopa ollut esimerkkejä näistä parantuneista. Yksi niistä on tämä. Henkilö sairasti "maanisdepressiota" ja oli homo.

Hän meni eheytymään. Tämä tarkoitti sitä, että häntä pyydettiin olemaan ottamatta yhteyttä huolestuneisiin vanhempiin, kupattiin rahat ($2,100 sisäänpääsystä + $150/ viikko.), pidettiin ikävissä oloissa ja sitten hänet potkittiin pois "toivottomana tapauksena". Lääkityksen kanssa oli vähän niin ja näin. Ja videolla mainostettiin että hän oli "parantunut".

Toisin sanoen uskovaiset hihhulit itse tiesivät että "eheytymistä" ei ollut tapahtunut ja käyttivät tätä silti "todisteena" siitä että "eheytymisiä Todella tapahtuu"! Minkälaisen leiman tämä antaa heidän muille "todisteilleen" ja muille "eheytymiskertomuksille", jossa homona, joka on toiminut kymmenen vuotta mieshuorana "eheytyy Jeesuksella" ja johtaa nyt sekä kirkollista taloa miljoonatuloilla, että heteroseksuaalista perhettä, jossa on miehen ikäinen keski -ikäinen vaimo ja aikuisia lapsia? Mitä tämä kertoo heidän rehellisyydestään? Mitä tämä kertoo heidän kriittisestä asenteestaan?

Minä en sano, vaan annan lukijan aivan ihan itse tehdä omat päätelmänsä ilman että yhtään vähääkään autan sarkastisilla kommenteilla..

Mutta en usko että heidän tapansa tulee korjautumaan. He huijaavat, varastavat, valehtelevat, manipuloivat ja samalla parantavat PR:äänsä, ylpeyttään, mainettaan, aatteensa suosiota sekä lihottavat kukkaroaan. Koska heidän Pyhässä Kirjassaan ("Wholly Babble" tms, joka ainoastaan muistuttaa etäisesti Raamattua...) on ilmeisesti 11 käsky :"Riko kaikkia ylläolevia käskyjä, kunhan et jää kiinni!"

1 kommentti:

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

"Your mind can be changed, your heart can be swayed, your dick....is incredibly stubborn."

- Jon Stewart, Daily Show