keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Valehtelijan luku.

Oletteko te huomanneet, miten monet julistajat kertovat että he ovat olleet aikaisemmin ateisteja; Lukekaa esimerkiksi keskustelupalstoja. Menkää katujulistajien luo. Katsokaa. Kyselkää. Miltei kaikki heistä kertovat että he ovat olleet aikaisemmin "ateisteja". Nyt he ovat tietysti löytäneet Onnen Jeesuksessa!

Ota heistä otos, Anna heille aikaa. Kysele. Anna heille aikaa. Palkinnoksi saat lopulta "apologiaa". laske heidän puheistaan tilasto. Vertaa sitä siihen, miten paljon ateisteja väestöryhmässämme on keskimäärin (mielellään asuinalueellasi). Onko Todella uskottavaa, että juuri ateistit kääntyvät kaikista helpoiten kaikista kiihkoisimpiin uskontoihin? Ja vieläpä siten, että koko ajan ovat "tunteneet sydämessään että Jeesus on tosi" ja ovat vielä mahdollisesti samalla uskoneet spiritismiin ja kohdanneensa tässä vaarallisessa pelissä demonejakin? Sillä näitä me kuulemme. Ja näissä ei pitäisi olla yhtään Julistajanlisää, koska muistaakseni Kristityillä oli peräti jokin sääntökin koskien tätä. (ai niin, ei itse asiassa ole. Se käsky koskee "väärän valan antamista lähimmäisestä". Se on eri asia kuin laajempi käsite "älä valehtele". Toki kaikki väärät valat lähimmäisestä ovat valehtelua, mutta kaikki valheet eivät ole vääriä valoja lähimmäisestä.)

Kun nostat eroavan määrän, joka taatusti on huomattavasti suurempi kuin alueen ateistejen taajuus, saat aikaan luvun. Se on valehtelijan luku. Voit vaikka huutaa sen kovaan ääneen kadulla. Jos siis olet numerologiaan hassahtanut.

Ainakin minusta, vaikka en toki "aukottomasti" asiaa todistanutkaan, on aika vahvat viitteet siihen, että näissä tarinoissa on enemmistö ns. "julistajan lisää". He liioittelevat, jotta tarina olisi parempi.

Ja mikä minut kirvoitti tähän?

100 tekstiviestipalstalla jo vuosia kreationistisia tekstiviestejä lähetellyt nimim. "biologi" esitti 12. marraskuuta esiintyneessä viestissä, joka alkoi sanoilla "Kunnia Jumalalle:" myös sanat "olen itse ateisti". Tämä sattui pari päivää sen jälkeen, kun tuolla anonyymi mainitsi "ateistidarwinistista" ja Jeesuksen puolesta valehtelusta.

Ei kommentteja: