lauantai 24. marraskuuta 2007

Sovelletut Luomistieteet?

Kaikkihan me tiedämme, että luomistieteellä ei ole tutkimusta. Se vain kritisoi evoluutiota, eikä sillä siksi ole lainkaan mallia. Se sanoo vain GODDIDIT, eikä siksitaatusti kykene soveltamaan yhtään mitään. Mutta olette väärässä. Arvovaltainen taho, jolla on hieno ja virallisen kuuloinen nimi Institute of Applied Creation Science, tarjoaa Kristityille Jeesuksen Hengen imijöille joita tiede pelottaa luomistieteestä puhtaasti älyllisesti kiinnostuneille juuri tälläistä uutta hienoa tiedettä!

He ovat selvästi kriittisiä tutkimuksessaan, koska torhyvat fossiilien ajoitusmenetelmän, joka perustuu Raamatun tarkkaan lukemiseen. Vaikka luvassa oli +- puolen tunnin mittaustarkkuus sekä tutkimuksen, jossa bakteereihin yritetään vaikuttaa rukouksella.

Sen sijaan tutkimusohjelma sisältää mm. tavan erottaa saatanallisia viestejä musiikkikappaleista, sekä kampanjan, jossa ihmisiä parannetaan homoseksuaalisuudesta behaviöristisellä ehdollistamisella ja kehittyneellä heteroseksuaalisella matematiikalla.

Valitettavaa, että tämä on "somethingawful.com". Se on siis vitsi. Tosiasiassa kreationisteilla ei ole mitään soveltavaa tiedettä. Paitsi vitseissä.

Ei kommentteja: