torstai 15. marraskuuta 2007

On se mahtavaa, kun on ahkera ja viestit pullollaan lähteitä.

Kandan kuuluisimmaksi ID -kreationistiksi tituleerattu Denyse O'Leary on aktiivinen. Hän pitää blogia, ja hänen blogiviestinsä viittaavat paljon muihin blogiviesteihin. Tämä tarkoittaa tietysti sitä että hän viittaa muihin artikkeleihin.

Tämähän on mahtava tapa. Lähteistäminen auttaa osoittamaan että asia on juurikin noin. Kun minä viittaan johonkin uutiseen, ihmiset voivat mennä ja katsoa mistä se tieto on tullut.

Lisäksi Denyse O'Leary pitää useaa blogia ja on jäsenenä lisäksi muissakin. Hänellä riittää sisältöä niihin kaikkiin. (Joka jo tämänkin aikaa blogia pitäneenä vaatii sisällönhankkimista jopa yllättävän paljon aikana.) Eihän se haittaa, että on luova ja ahkera.

Mutta kuinka jännittävää; Hänen artikkelinsa vilisevät viittauksia hänen toisen bloginsa toisiin viesteihin, jotka sisältävät linkkejä toisiin hänen omiin blogiviesteihin.

Eli toisin sanoen Denyse O'Leary lähteistää itse itsensä. Se on sama, kuin jos minä pitäisin useaa blogia, ja keksisin yhteen niistä jonkin tapahtuman, ja toisessa blogissa viittaisin siihen ja väittäisin että se on jotekin varmempaa tietoa.

Ei kommentteja: