maanantai 31. maaliskuuta 2008

Luolamiehet.

Venäjällä joukko ihmisiä on muuttanut luolaan Penzan alueella Keski-Venäjällä. Kyse ei ole historian elävöittämisestä tai luonnonmukaisen luomuelämän ihannoinnista.

Penzastolaisneuvostoliittolaisen sissiharjoituksissa tavoitteena on selvitä maailmanlopusta. Uutinen on tehty viime vuonna, eli 15.11.2007, ja siinä mainitaan että

"he uskovat, että maailmanloppu tulee joskus ensi vuoden toukokuussa."

Tämä ensi vuoden toukokuu on siis aika pian. "Todellinen venäläinen ortodoksikirkko" ei siis joudu asustamaan luolissa loputtoman pitkään.

Ryhmän tavoite, hengissä selviäminen, on toki jaloa, mutta he ajavat sitä erikoisin keinoin:

"He uhkaavat joukkoitsemurhalla, jos poliisi puuttuu tilanteeseen".

Tässä tilanteessa he tuskin selviäisivät maailmanlopusta. Mutta toiset asiat ovat tietenkin tätä tärkeämpiä.

Toisen uutisen mukaan osa on luopunut luolamieselämästä, mutta suurin osa kuitenkin jatkaa erikoislaatuista asuintapaansa. Uutinen ei valitettavasti kerro ovatko luolasta lähteneet poistuneet koska ovat päätyneet siihen lopputulokseen että maailmanloppu ei ole tulossa vai ovatko he tulleet siihen tulokseen että on parempi kuolla maailmanlopussa kuin elää luolassa.

Onneksi kolmas uutinen tulee avuksemme: Luolasta poistuttiin koska se meinasi sortua. Lahkon ilmeisesti 2 -johtajana toiminut oli yrittänyt estää poistumista. 1. johtajahan on saanut "mieleltään järkkyneen" leiman ja on hoidossa. Hän oli mukana suostuttelemassa ulos päästämistä. 1. johtaja itse ei tietenkään asu luolissa koska hänellä on "muuta tehtävää". Niin olisi minullakin, jos vaihtoehtona olisi kuukausien mittainen luolassa kököttely sellaisten ihmisten kanssa jotka ottavat maailmanlopun profetiat totena.

Toinen kysymys on tietysti se, mitä tehdään kun maailmanlopun ennuste menee pieleen. Saa nähdä alkavatko luolamiehet soittelemaan ovikelloja.

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Surkeetahan tuossa noiden meiningissä on taas kerran se, että niillä on penskat siellä mukana. Uutisten mukaan ihan imeväisikäisiäkin vielä. Jättäisivät sitten edes lapsiraukat rauhaan jos itse tahtovat mennä luolaan kärsimään.