perjantai 14. maaliskuuta 2008

Turkkeja suunnitellaan älykkäästi.

En valitettavasti tarkoittanut uutta muotisuunnittelijoiden turkismallistoa.

Aiheena on se, että Discovery Institute on esittänyt tukea Turkkilaisille kreationisteille.
Nämä ovat tietysti islamilaisia. Tämähän olisi tietysti sinänsä hyvä asia. Ulkomaista yhteistyötä, globaalia auttamista, ja erilaisten uskonnäkemysten yhdistämistä.

Valitettavasti siihen liittyy muutakin. Erikoista on se, että Discovery Instituten jäsenet siunaavat sitä että uskonnottamasti ajattelevat korvataan uskonnollismielisillä. Hehän pääsevät turkkiin koska se on myötämielinen. Ja miksi se on myötämielinen? Koska siellä tapahtui seuraavaa:

'The country's military rulers at the time, who had seized power in a 1980 coup, wanted to encourage religion to undermine the then-strong support in the country for left-wing ideas.

"They purged universities and high schools of thousands of liberal-minded teachers, replacing them with more religiously minded people. This opened the way to include creation in the curriculum," Genc told ISN Security Watch."'


Ja mikäli me Discovery Instituten omia puheita kuuntelemme, he ovat kovin kovin tarkkoja ja huolissaan siitä mikä on vainoa. Hehän ovat avomielisyyden asialla, aina ja kaikkialla. Haluavat vain esittää erilaisia näkemyksiä. Näin on, mikäli uskomme heidän omaa dokumenttiaan, Expelled -elokuvaa. Miksi ihmeessä minun on niin vaikea uskoa heitä? Miksi minusta aina tuntuu että he ovatkin tosiasiassa vain kiilautumassa joka paikkaan?

Olenko minä maailmankuvani sumentama? Vai kuuluuko tuo toimintaperiaate tavallisesti tieteen vallankumouksiin? Kuuluuko se edes sivistysmaiden sotilaiden noudattamiin toimintatapoihin?

Think about it - You deside!

Ei kommentteja: