sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Viikkogallup: Kännykkä. Juhlapainos.

Tällä viikolla äänestimme kännykän käytöstä. Olin valinnut torkku ja latauspalvelut, koska kiinnitin kuitenkin huomiota hieman muihin asioihin. Torkkuherätyksessä selvästi suurin osa nousee kerrasta ylös. Tämän jälkeen jos käytät torkkua, käytät sitä monta kertaa. (Torkkujen määriä käyttäneet vähenevät tasaisesti sitä mukaa mitä vähemmän hälytyksiä niiden kanssa tulee.) Voidaan siis "karkeasti" sanoa että on kahdenlaisia ihmisiä: Niitä jotka nousevat kerrasta, ja niitä joille herääminen on "vielä viisi minuuttia" -asenteella suoritettu. Akun lataamisessa on selvästi havaittu, että akku ladataan kun se on vähissä. Melko suosittua oli myös ladata vasta kun akku loppuu täysin. (Mikä on akkuystävällinen tapa.) Omaa tapaani ladata aina yöllä, harjoitti loppupeleissä aika harva.

Tämä oli 20. äänestys tässä blogissa. Sen kunniaksi pistän yhteenvetoa äänensä antaneista vastauksista. Niistä voinee päätellä jotain kävijämääristä. Jos ei muuta, niin trendiä.
Kävijämäärät ovat kasvaneet heilahdellen. Mutta kasvaneet kuitenkin. Satunnaisuutta voi herättää bloggausteni laadun epätasaisuus (josta olen tietoinen, joka päivä ei jaksa olla henkevä.) Ja toisaalta myös kyselyjen mielenkiintoisuus. En kuitenkaan usko, että kyselyt ovat muuttuneet niin paljon mielenkiintoisemmiksi, että lukijakunta olisi kolmin - nelinkertaistunut viimeisen 20 viikon aikana.

Ei kommentteja: