tiistai 11. maaliskuuta 2008

On se hyvä!

Petri Paavola on valistanut meitä kaikkia. Aiheena on tietenkin Harry Potterin vaarallisuus, joka on luonnollisesti selkäpiitä karmivaa. Sillä kaiken takana on ensimmäisissä kappaleissa mainittu Saatanan salaliitto, joka vainoaa jopa seurakuntia:

"minä katselin niin sanottujen kristillisten seurakuntien kompromisseja sekä yhtenäistämistä. Katselin hämmästyneenä kuinka New Age ja itämaisten uskontojen opit valloittivat seurakuntia opeillaan. Se oli saatanallista järjestelyä ja minä näin sen tulon seurakuntiin. Yhden maailman uskonnon okkulttiset opetukset tuotiin sisälle seurakuntiin. Noituuden sisäänajo maailmassa sekä saatanallisen kontrollin tarkoitus oli saada kokonaiset sukupolvet opetetuiksi ajattelemaan kuin noidat, puhumaan kuin noidat, pukeutumaan kuin noidat, toimimaan kuin noidat. 1960- luvulla alkaneiden okkulttisten laulujen tarkoitus oli vangita kokonaisen sukupolven ajatukset."

"Heinäkuun 8. päivänä keskiyöllä kaikkialla kirjakaupoissa myytiin neljättä Harry Potter kirjaa "Harry Potter and the Goblet of Fire." Näiden kirjojen kautta tuli jokaiseen kotiin kirous kirota jokaista kotia. Heinäkuun 8. päivä on noitien keskikesän juhlapäivä. Heinäkuun 8. päivänä San Franciscossa allekirjoitettiin yhdistyneiden uskontojen peruskirja. Nyt tiedämme, että koulusysteemimme suunnittelee käyttävänsä kouluissa Harry Potter taikaa aikoen tehdä kouluista noituuden koulutuskeskuksia."

Onneksi entinen noita ja Wiccalainen oli tietämässä asioita. Muutenhan lapset olisivat vaarassa. Evoluutio -opin rinnalle kouluun saataisiin siis Harry Potteria ja noituutta. Sillä tälläisen pahuuden kuin vieraiden uskontojen vaikutuksen, vaaroista voi tietää vain sellainen ihminen, joka ei pidä niitä pelkästään hölmöinä, vaan tietää että ne ovat oikeita uskontoja. Niissä vedotaan oikeisiin henkiin. New Age siis yksinkertaisesti toimii ja on siksi vaarallista:

"olen entinen noita. Asuin tähdillä ennustajana tehden horoskooppeja ja loitsuja. Asuin salaperäisessä ja hämärässä okkultiikan maailmassa. Taikojen ja loitsujen avulla kykenin huutamaan avuksi voimia sekä "kontrolloimaan tuntematonta" ja lentämään yöllä astraalikoneella."


Täysjärkisyyttä siis tarvitaan. Ei jotta pseudotieteet ja harhat erotettaisiin todellisuudesta, vaan jotta Saatanalliset todelliset voimat eivät horjuttaisi elämäämme oikeasti toimivilla vaihtoehtouskonnoilla. Paavolan käännöstekstin mukaan Harry Potterit ovat erittäin vaarallisia okkultiikan käsikirjoja. joissa miljoonia nuoria opetetaan ajattelemaan, puhumaan, pukeutumaan, ja toimimaan noitien tavoin. Eikä kirjojen ja elokuvien myyntiä tietenkään pumppaa ahneus, halu kirjoittaa, ja halu saada fyffeä. Pottereiden tarkoituksena on täyttää nuorisomme mielet noituudella. Ei enempää, ei vähempää. Erityisen vaarallisiksi Potterit tekee niiden sisältämä eksakti tieto (jota voi katsoa esimerkiksi niistä elokuvista. Faktaus ja suorastaan inhorealistisuus suorastaan pursuaa kun Tylypahkaan vain vilkaiseekin.

""Azkaban", "Circe", "Draco", "Erised", "Hermes", ja "Slytherin"; jotka ovat kaikki oikeiden demonien nimiä. Nämä eivät siis ole mielikuvitus henkilöitä! Kuinka vakavaa tämä on? Lukemalla näitä kirjoja monet miljoonat nuoret oppivat kuinka he voivat tehdä yhteistyötä demonihenkien kanssa. He oppivat jopa heidän (demonien) nimensä."

Niin, nythän ne nimet selviävät myös tästä käännöstyöstä. Mutta hei, ei demonien nimen julkaiseminen vielä tee niistä pahoja asioita, etenkään jos niiden suoraan kerrotaan liittyvän demoneihin ja vielä samalla vihjaillaan että niitä voidaan käyttää demonien karkoitukseen, koska niiden julkaisijalla on vakaumus. Sen sijaan jos joku väärän vakaumuksen ihminen piilottelee vanhoja uskomuksia elävöittääkseen satukirjoja (Esimerkiksi Azkaban on Harry Pottereissa vankila, ei suinkaan demoni tai edes henkilö.) Samoin Harry Potterit ovat vaarallisia, niiden lukeminen on haitallista kristityille. Paitsi tietysti em. julistajalle, jonka aiheeseen tutustuminen on vain rohkeaa ja ylvästä demoneita vastaan taistelua. ("The Force be with you" on ilmeisesti myös saatanallista. Siispä varokaamme Tähtien Sota -elokuvia samalla.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulinpa ajatelleeksi, että jos H. Potterissa on noituuden harjoittamista ja demonien manaamista, niin onko Rowling sitten uskisten mielestä "oikea" noita joka osaa laittaa kirjoihin "oikeat" tavat miten harjoittaa noituutta ja manata kaikkea. Että Rowling osaa "opettaa" kaiken "oikein"...
Eivät sitten tulleet ajatelleeksi että se on kaikki vain mielikuvitusta...:)

paahtoleipä kirjoitti...

"onko Rowling sitten uskisten mielestä "oikea" noita joka osaa laittaa kirjoihin "oikeat" tavat miten harjoittaa noituutta ja manata kaikkea. Että Rowling osaa "opettaa" kaiken "oikein""

Tottakai.