torstai 13. syyskuuta 2007

Tekijänoikeus?

Pandan peukussa kerrottiin CSE:n uudesta tempusta. Creation Science Evangelism -poppoo, aka. Kent "dr. Dino" / "dr. TaxFree" Hovindin seuraajat, ovat keksineet tavan päästä eroon heihin kohdistuvasta kritiikistä.

Kritiikinsiivous perustuu siihen että DMCA -lain vuoksi You Tube joutuu poistamaan kaiken materiaalin, joka rikkoo tekijänoikeuksia. Ja joutuu tekemään sen välittömästi, ilman oikeudenkäyntiä tai muuta, koska tekijänomistajalle hävityn oikeudenkäynnin jälkeen kukkaron kävisi kalpaten. Niinpä CSE käskee You Tubea poistamaan kaikki itseään kritisoivat videot, joissa on referensseinä CSE:n kommentteja. (Ja mitenkä voit kritisoida yhtään mitään tahoa ilman että otat hänen oikeita väitteitään jostain oikeista jutuista? Muunlaisen kritiikin tekemiselle naureskellaan sekä puoltajien että vastustajien puolella nopeammin kuin ehdit hokea "olkinukke".) Ne ovat siis CSE:n tekijänoikeuden rikkomisia joita on käytetty ilman lupaa.

Samanaikaisesti CSE:n sivut julistavat;

“None of the materials produced by Creation Science Evangelism are copyrighted, so feel free to copy those and distribute them freely.”

Tämähän voidaan suomentaa suunnilleen "Ilmaiseksi olette saaneet, ilmaiseksi ottakaa; Mikään CSE:n tavara ei ole tekijänoikeuden alaista, joten sen kun kopioit ja levität vapaasti." Mutta ilmeisesti tämä koskee vain "pro-Luomisteorialaisten" tekemää floodaavaa copy-pastea suomi24:seen. Ja vastaavia.

Ei kommentteja: