sunnuntai 9. syyskuuta 2007

KKK ass!

Knoxvillessä Natsimielinen Ku Klux Klan kohtasi vastarintaa. He eivät saaneet turpaansa, mutta menettivät kasvonsa, kun ARA (Anti Racist Action) -pellejen lauma saapui pro - KKK tapahtumaan.

Kun natsit huusivat
"White power!"
Pellejen tapa vastata oli huutaa omia vastineitaan(ja tekivät niihin liittyviä temppuja);
"White flour"
"White flower!"
"Tight Shower!"
"Wife power!"

Osa natseista hyökkäsi, ja poliisit pidättivät heidät. Osa yritti jopa selittää pelleille, mitä he oikeasti halusivat, mutta pellet eivät mitenkään voineet ymmärtää, että kyseessä ei ollut pellejen tapahtuma. Tilaisuus houkutteli paikalle myös paikallisia tavallisia ihmisiä, jotka alkoivat vastustamaan natseja "järkevämmillä" iskulauseilla.

Lopulta Natsit joutuivat myöntämään tappionsa ja poistumaan. Samaa on ilmeisesti luvassa jatkossakin..

3 kommenttia:

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Törkeetä kun natseja sorretaan tuolla tavalla! Keitä nuo pellet oikein luulee olevansa?

Olisin halunnut nähdä mielenosoituksen.

paahtoleipä kirjoitti...

Luultavasti pellet olivat tajunneet juuri nuo ristiriidat; Natsit valittamassa siitä kuinka kohteita eriarvoistetaan, ja että vastustajia on aina helppoa kutsua pelleiksi. :)

Minusta pellet olivat oivaltaneet, että ihmisiin ei vaikuteta järkiperäisellä argumentaatiolla. Ihmisiin vaikutetaan tunteisiin vetoamisella.

Mielenosoitus toimi vaikka(tai oikeastaan juuri siksi että) ainuttakaan loogista argumenttia ei esitetty. Jos skeptikko olisi mennyt riitelemään heidän kanssaan holokaustista, olisi natsit pärjänneet "revisionismikiemuroillaan" paljon paremmin...

Anonyymi kirjoitti...

Irc-aikoinani vuosia sitten poikkesin KKK-sivuillakin. Totista touhua. Taisivat yrittää hakkeroidakin, mikäli oikein muistan. Varsin sopivaa siihen nähden tuo klovnitouhu. Kannatan pellejä ja vastustan KKK:ta.