tiistai 29. toukokuuta 2007

All publicity is good publicity?

Tutut Jehovat kävivät taas kylässä. (Tai siis se toinen on AINA sama ja se sen kaveri tuntuu vain vaihtuvan joka kerralla..) Sain jopa uudet lehdet taas. Juttelimme muun muassa uunituoreessa Herätkää -lehdessä (toukokuu 2007) olikin "Tarkkailemme maailmaa" -sivulla olleesta pikkuartikkeli otsikolla:

""Keitä te olette? Jehovan todistajiako?""

Sen teksti taas sisälsi seuraavaa:

"Elban saaren uimarannoilla Italiassa kierteli viime vuonna turistien luona nuoria katolilaisia Massa Marittma-Piombinon hiippakunnan piispan kehoituksesta. Hän oli sanonut, että jos he halusivat olla kristittyjä ja pysyä sellaisina, heidän oli julistettava uskoaan. Toiminta yllätti lomailijat. Il Tempo -lehden mukaan tavallisin reaktio nuorten lähestymisyrityksiin oli kysymys "Keitä te olette? Jehovan todistajiako?""

Asiasta juttelevat jehovat käsittelivät asiaa ikään kuin olisivat tuloksesta ylpeitä. Jos minä olisin uskovainen, ja uskonkunnastani jäisi vain käännytysyritykset niin paljon jälkeen että olisi järkevää pistää jokainen käännyttäjä "suoraan" uskontoni piiriin, niin se olisi jotain jota kuvaisin hokemalla:

"Ei näin. Ei TODELLAKAAN näin!"

Ei kommentteja: