sunnuntai 13. toukokuuta 2007

Hyvää äitienpäivää!

Äitienpäivän uutiseni aiheena on äiti. Ei minun. Luckily, koska jos olisi, olisin kuollut.
NATAPin uutinen nimittäin kertoi että Christine Maggiore, HIV+ äiti joka on saanut elämässään runsaasti lohtua ja kuuluisuutta siitä että ei usko HI -viruksen aikaansaavan kuolemaan johtavaa tautia nimeltä AIDS, on jättänyt itse ottamasta lääkitystä ja joka on myös jättänyt lapsensa HI+ testaamatta. Hän on saanonut muassa lausunnollaan Air America -ohjelmassa:

"Our children have excellent records of health,"
...
"They've never had respiratory problems, flus, intractable colds, ear infections, nothing. So, our choices, however radical they may seem, are extremely well-founded."

Nyt on kuitenkin käynyt ikävästi, sillä toinen hänen lapsistaan on kuollut AIDSiin. Tämä ei tietenkään ole kääntänyt hänen mieltään. HI -virus ei tietenkään edelleenkään aikaansaa AIDSia. Sen sijaan hän on kommentoinut tilannetta seuraavasti:

"I have been brought to my emotional knees, but not in regard to the science of this topic,"
...
"I am a devastated, broken, grieving mother, but I am not second-guessing or questioning my understanding of the issue."

Erikoista on se, että aikaisemmin lasten terveys oli todiste että HI -virus ei aiheuta AIDSia, vaikka lapset olivat testaamattomia. Nyt kun lapsi on kuollut, ei se kuitenkaan toimi todisteena sille että HI aiheuttaisi AIDSin. Elossa oleva lapsi, joka on mahdollisesti ilman HI -virusta toimii siis todisteena, mutta se että kuollut lapsi jolla oli mahdollisesti HI -virus, ei..


Ja niin, minun äitini on paljon, paljon parempi. Hyvää äitienpäivää hänelle! Olet ainoani, minulla ei ole ketään toista (äitiä)!

Ei kommentteja: