lauantai 26. toukokuuta 2007

Gotta catch 'em all!

Maailmassa riittää erilaisia erittäin häröjä asioita vaikka muille jakaa. On PSI -voimaa, kummituksia, UFOja, hirviöitä, energiavärähtelyjä, enkeleitä ja demoneja, salaliittoja. Listaa voi jatkaa.

En tiedä ovatko muut ihmiset tulleet samaan tulokseen, mutta näitä ihmisiä jotka uskovat näihin monenlaisiin hörhöyksiin ei ole niin paljoa kuin voisi olettaa:
Ihminen joka on yhdessä asiassa härö on useimmiten härö myös jollain toisellakin tavoin. Ja etenkin niin, että jokin uskonto, joko New -Agetyyppinen tai sitten kristillinen, on se liima jolla nämä yksittäiset eri häröilyt liitetään yhteen, ikään kuin maailman häröilyllä olisi voimakas taipumus keräytyä mahdollisimman tiiviisti ja laaja -alaisesti yhteen ja samaan paikkaan:

Eli suorastaan yllättävän usein auraparannukseen liitetään kristinuskoa, ufoja ja kummituksiakin tulkitaan usein uskontofiltterin läpi, vaihtoehtohoidot ja energian kavanoinnit ja kaivoonkatsonnat liitetään yhteen. Ja sama yksittäinen häröily luonnollisesti kasataan sekä New Agen että uskonnon puolelle mahdollisimman hyvin mukaan.

Tuntuukin joskus että New Agerit ja kristinuskovaiset erottaa toisistaan enimmäkseen siitä että he vihaavat toisiaan : Ja että kristinuskopuoli hihhuloi ja New -Agepuoli hörhöilee. Muutoin toimet ja uskomusosaset ovat samat : Molemmat selittelevät ruumiistairtautumisia, molemmat selittelevät UFOja ja käsillä parantamista..

Olisiko syynä se, että harvassa ovat ne niin hullut jotka ovat valmiita "aktiivisempaan hihhulointihörhöilyyn", ja heidän houkuttelunsa onnistuu näiden pikkuyksityiskohtien kautta: New Age ja lahkokristilliset siis vain kalastaisivat ihmisiä "tutun uskomuksen kautta" omaan oppiinsa?
Vai se, että "avaramieliset nerot ovat harvassa"?

Sinä päätät!

Ei kommentteja: