torstai 31. toukokuuta 2007

Valkoisen miehen taakka.

Jotkut ehkä muistavat kuinka viime kuun viimeisenä päivänä pistin pienen haasteen kehiin. Kupissa ei ole enempi eikä vähempi kuin oma ateistisuuteni. Uskovaisethan eivät koskaan löisi uskostaan vetoa -sehän olisi syntiä. (kaikki avomielinen ~ syntiä.) Toki he ovat ensimmäisinä muilta vaatimassa "valmiutta vaihtaa mielipidettään".

Nyt minun on kaikille ikäväki sanoa että tulosta ei syntynyt. Uskova toki ajattelee että Jumala on ehkä värkännyt kauniit kukat, mutta toisaalta myös korppikotkat seuraamme. Minä taas ajattelen lähinnä sitä faktaa, että esirukoukset, joita 3 seurakuntaa on minulle esittänyt, eivät ole toimineet.

Nyt siis kävi niin että Jumalaa enemmän elämääni ovatkin apua tuoneet "maalliset" aurinkorasvat sekä meikit. (Tässä tapauksessa mieskin voi meikata -ja peräti naistenlehdistä saamillaan ohjeilla!) Joka tulee minulle puhumaan siitä kuinka tilanne on "vain ulkonäköjuttu" voin toki hieman vihjata siitä että jokainen joka on kerrankin palanut kunnolla auringosta tietää että on kivuliasta se, ja ilman pigmenttiä se tapahtuu käytännössä erittäin helposti. (Jotta voisin täysin demonstroida tilannetta kohteelle joutuisin tosin hieromaan kohteen naamaa raastinraudalla ja kertomaan kuinka kosmeettista se on, mutta Suomen Laki kieltää tämän. Myös opetusmielessä.)
Sitäpaitsi Jumala auttaa muitakin "kosmeettisissa asioissa".

Ikäänkuin Jumalalla olisi jonkinlainen asiakaspalvelu, joka toimii rukouksen välityksellä - joka kuten kaikki muutkin asiakaspalvelut koostuu siitä että tyyppi odottaa kaikessa hiljaisuudessa saamatta vastausta. Niin, toki "jonottaessa ei kannata lopettaa", mutta jos asiakaspalvelussa joutuu jonottamaan kauan, ei vastauspalvelu toimi. Ja "Jumala, Paratiisi ja muu paketti" on täydellinen joten hänen vastauspalvelunsakin on sellaista oltava. (Hän itse Sanassaan Sanoo niin ; Matt. 18:19-20 ja jos tuon jakeen lupaus ei päde, niin miksi mikään muukaan jae toimisi yhtään sen varmemmin?) Ja Tästä päättelen, että vaikka Jumala olisikin, häneltä ei saa lupaamaansa palvelua.

Ei kommentteja: