torstai 24. toukokuuta 2007

Kirje uskovaiselle.

Hyvät uskovaiset. Ette voi tehdä minkäänlaisia kahdenvälisiä sopimuksia kanssani; Käännyttäessäni minua lappujenne ja sloganeidenne kanssa olette ainoastaan antautuneet epätoivoiseen taisteluun jota ette voi voittaa ; Luuletteko tosiaan että teidän halunne ja aktiivinen pyrkimyksenne muokata kaikista ihmisistä samalla tavoin ajattelevia vain siksi että se teistä itsestänne olisi mukavaa olisi jotain muutakin kuin täysin sen vastaista kuin mitä allekirjoittanut pitää arvokkaana ja merkityksellisenä tässä mielettömässä maailmassa?

Ihmettelen miten kykenette motivoimaan itsenne päivä toisensa jälkeen tekemään kaikista kansoista itsenne tavoin ajattelevia opetuslapsia vaikka teidän Kunnioitettu Johtajanne delegoikin tehtävän Teille ja itse vain katosi kuvioista ikäänkuin hänellä olisi ollut jotain tärkeämpääkin tekemistä, joka ei maan päällä näy ; Kummastelenkin tämän vuoksi miten Te jaksatte pitää Kristuksen kuolemaa ja uskoonkäännytystä yleensä merkityksellisenä ja mielekkäänä vaikka Jeesuksen kuolemansa jälkeen maailman tila ei ole muuttunut yhtään paremmaksi.

Te Arvon Uskovaiset edustatte minulle lähinnä menneen ajan kristinuskon mahdin jäänteitä, sen irvokasta zombie -raatoa. Jonka heikkous ja kuolemankorina näkyy ateismin suosion kasvuna ja uskonryhmien sirpaloitumisena: Ette kykene enää pitämään itseänne yhtenäisenä vaan zombienne jäänteet vain leviävät ympäriinsä sekalaisiin kekoihin. Se vaikeuttaa huomattavasti tavoitteenne, aivojen saamisen, täyttymistä.

Siitä huolimatta että mielenkiintoni ovat kohdistuneet enemmänkin todellisten hallitsijoiden tekoihin, haluaisin kuitenkin uskovaisilta kanssaeläjiltämme (toivon mukaan) sieltä kadun ja aukean ja kentän toisesta laidasta kysyä, että mitä hallitsijatyyppiä ja valtiomuotoa heidän mielestäni "fiktiiviseen hahmot" -kategoriaan luokittuva Valtiaansa heistä edustaa; Oma Stetson-menetelmällä tuottama arvaukseni on että vaihtoehtoina on Keisari, Kuningas ja Führer: Diktaattorin asema on selvä, ja olen itse taipuvainen ajattelemaan viimeisintä koska hokeman "Ein Volk, ein Reich" alkukin niin hyvin sointuu "tuhatvuotisen valtakunnan" odotteluun -ja kunnioittamanne tasapäistämisen henkeen muutoinkin.

Tosin olen valmis uskomaan että vaikka zombienne inkarnoituisi ja nousisi Vlad Draculan tavoin vielä kerran kylvämään häiriötä ja epäjärjestystä kaiken sen päälle mitä sekulaarit ateistit niin paljon arvostavat ja pitävät tärkeänä, onnistuisimme polttamaan vampyyrin tiedon valolla hautaansa niin, että arviot "tuhatvuotisen valtakunnan" kestosta heittäisivät yhtä paljon kuin Toisen Maailmansodan aikaisen Saksan arviot. (Eli jotain 950+ vuotta.)

Ei kommentteja: