keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Tuote: Usko

Tämä blogiviesti ei olisi ikinä syntynyt ilman kahta toisistaan irrallista tapahtumaa. Ensimmäinen oli "Idols -Nikulan" haastattelu jossain viime viikon lehdessä (joka oli jompikumpi Iltahöpöistä - tai sitten hesari) jossa hän kommentoi kristillistä puoluetta ja mainitsi että jos muslimien uskon pohjalta tulisi vastaavanlaista argumentointia, niin olisi kauhea meteli aiheesta.
Toinen oli sitten Saastaisen huoneen mainio puhelinmyyntivitsi. Ja itse lisäsin soppaan sen että kun nykyään kaikki on kaupallista, aivan kaikki on tuotteistettu. Myös moni ideologia on "tuotteistettu" (hip hop jne.)

Lopputuloksena syntyi se, millainen tuote(merkki) uskonto oikeasti olisi, ja miten sitä mainostettaisiin, jos sitä kohdeltaisiin kuten mitä tahansa muutakin tuotetta/tuotemerkkiä:

Tuote (ikuinen elämä™):
Tuotteena myymme teille itsenne isommassa paketissa. Kaikki mitä teillä on -paitsi mahan- saatte entistä isompana. Kaupantekijäisinä saat jo ennakkoon nimelliseen hintaan 1282 sivuisen käyttöohjeen (á ~20€) joka on käännetty heprealaisesta alkuperäisohjeesta, ohjeessa ei ole kuvia ja sen kieli on runollista ja vartauksia täynnä. Sivut ovat paperinohutta ja fontti pientä. Hinnat ja sisältö voivat erota toisistaan tilauseristä riippuen. Nopeimmille tilaajalle (kaikille jotka tilauksen ehtivät tehdä) ikuinen elämä Herrassa. Tuote tulee ihan kotiin kannettuna sitten joskus. Meitä on jo miljoonia jonossa saamassa tuotetta, ja he kaikki saavat sen ihan pian.

Lisäetuna aktiivisille asiakkaille "talo tarjoaa kierroksen" halpaa punaviiniä (3cl), joka on aina kerran viikossa tiettyyn kellonaikaan noudettavissa mistä tahansa toimipisteestämme.

Hinta:
Tuote annetaan teloituksetta. Ostamatta jättäminen on rankaistava teko. Rankaisuna on kidutus ja se toteutetaan heti kun tuote on loppuunmyyty ja postitettu. Osta heti koska huomenna tuote voi olla loppu ; Tuotteen ajoissa saaminen kun on ollut loppumaisillaan jo muutaman tuhat vuotta. Lisäbonuksena jokaviikkoisen drinkin saaneilta tuotteen tilaajilta otetaan osuus kaikesta tuloista mitä hän tekee elämänsä aikana, mutta ei hätää : Teemme tämän vaivattomasti ja täysin erikseen veloittamatta pidättämällä rahan suoraan palkasta. Lisäksi olitpa tilannut tuotteen tai et, otamme pienen lisämaksun kaikista ostamistasi tuotteista.

Mutta ei hätää: Lupaamme että laskematta et edes huomaa että kävimme kukkarollasi!

Tilausehdot:
Tuotetta saatavissa vain rajoitetun ajan; Tuotetta on kuitenkin tarjolla rajaton lukumäärä. Tuotteen toiminnan takaamiseksi on muistettava noudattaa käyttöohjetta pilkulleen jo ennen kuin varsinainen tuote edes toimitetaan perille. Mutta ei hätää, koska käyttöohjeet sisältävät tarkat ohjeet lähes kaikesta -muun muassa siitä keiden kanssa saat harrastaa seksiä ja mitkä tavat ovat soveliaita ja mitkä eivät- sinun ei tarvitse kuin noudattaa käyttöohjeita, eikä sinun tarvitse enää ikinä miettiä mitä sinun tulisi tehdä milloinkin. Muussa tapauksessa, eli jos tätä ehtoa ei täytetä, takuu raukeaa, jolloin myyjä eikä palveluntarjoaja ole enää minkäänlaisessa vastuussa siitä että tuote -joka on ihan totta ihan pian teloituksetta teille tulossa ja joka on ihan totta tosi hieno- ei toimi. Jos käyttöohjetta ei noudateta jo ennen tilauksen saapumista, emme takaa että tuote koskaan löytää perille.

Varsinkin jälleenmyyjille.



VAROKAA HALPOJA KOPIOITA!!!!!

Ei kommentteja: