torstai 7. kesäkuuta 2007

Uskonto on kuin seksi.

1: Jokaisella on jonkinlaisia suosikitapoja joilla toteuttaa toiminnan.
2: Useiden mielestä se on ihan mukavaa.
3: Sen harrastaminen julkisilla paikoilla ei ole soveliasta.
4: Jos sinulla on jokin suosikkiasento tai tapa, älä pidä sitä ainoana oikeana. Kaikki mikä sinusta tuntuu mukavalta ei ole välttämättä samaa kaikille.
5: Voit aivan rauhassa kirjoittaa ja lukea sitä käsitteleviä kirjoja niin paljon ja intensiivisesti kuin haluat, kunhan et keskustele siitä työpaikan taukoruokapöydässä.
6: Ilmankin voi elää, ja moni pitää sen harrastamista jollain lailla kuvottavana ja itselleen sopimattomana. Kunnioita heitäkin.
7: Ulkopuolisesta hyvinkin tehty näyttää lähinnä koomiselta, järjettömältä ja typerältä. (Käy katsomassa jonkin "toisen uskonnon" riittejä tai katso pornoelokuva niin huomaat.)
8: Moni miettii aidan toisella puolella käymistä, osa vaihtaa tapoja enemmän kuin sukkia.
9: Jos ei ole ongelmia asian kanssa, sen merkitys painaa 10% - jos ongelmia ilmenee, sen merkitys kasvaa 90%. - Jos se alkaa hallitsemaan elämääsi liikaa, kannattaa siksi hakea apua ongelmaan.
10: Vain typerykset kerskuvat sillä kuinka paljon ja hyvin sitä tekevät. Yleensä kaikista huonoimmat kerskuvat enemmän. Eikä ketään oikeasti kiinnosta kuunnella muiden juttuja; Ketään ei kiinnosta kuunnella tai katsella, jos ei itse pääse osallistumaan.

Ei kommentteja: