perjantai 8. kesäkuuta 2007

Äkäpussien -ja muidenkin- kesyttämisestä.

Hihhulit eivät pidä homoista.
Homous on heistä:
1: Oma valinta.
2: Sairaus.
3: Syntiä. (1. Kor. 6:9)

He ovat vihaisia homoille, käyttävät aggressiivista kieltä ja muuta vastaavaa. (Unohdetaan se, että minä en ole valinnut olevani heteroseksuaali. Missään vaiheessa. Koskaan. Sairaudestakin voidaan olla erimielisiä; Onko "epänormaali" eli "erilainen" eli "outous" sairautta? Ovatko nörtit sairaita? Ovatko aspergerin syndroomasta tai ADHD -laiset sairaita, vai leimataanko siinä vain erilaisuus sairaaksi? Itse en osaa sanoa tähän vastausta.)
Mutta kun aiheena on alkoholismi, niin hihhulit tarjoavat kääntymiseen kannustavaa tukea ystävällisesti.

Vaikka alkoholismikin on:
1: Oma valinta.
2: Sairaus.
3: Syntiä. (Ef. 5:18)

Alkoholistejen kohdalla ihmiset ymmärtävät tuen merkityksen, mutta entä kun kyseessä on ihmisen elämän kenties herkin aihealue - homoseksuaalisuus? Tavallisesti aggressio aikaansaa vastaaggressiota, samoin ystävällisyys tulee helpommin ystävällisyytenä takaisin.

Kehoitankin uskovaisia kokeilemaan "alkkisstrategiaa" homoihin. Ja epäilevät Tuomaat voivat itse kokeilla mitä tulosta saavat jos vain huutavat ja ovat epäkohteliaita alkoholisteille ja käytätte heistä vain termiä "alkkikset" -Uskovaiset harvemmin puhuvat homoseksuaalisuudesta edes asiallisin sanoin, se on useimmiten "homoilua" jne. etuliitettä "saastaista/luonnonvastaista" unohtamatta.

Mutta kokeilkaa uskovaiset ihmeessä sitä "pehmeämpää menetelmäänne" homoihinkin - voisitte jopa saada enemmän tulostakin aikaiseksi!

Ei kommentteja: