perjantai 18. huhtikuuta 2008

Naisten siveydestä:

Lukaisin mielenkiintoisen tutkimusbloggauksen, joka käsitteli avioliitossa olevia naisia.
Siinä selvisi, että olitpa naimisissa tai et, harrastit melko varmasti seksiä, mutta sinkuista 9/10 on aktiivisia ja naimisissa olevista vain 6/10 oli. (Eli sinkuista 1/10 oli passiivinen ja naimisissa olevista 4/10. Joko aktiivisuus laskee 3/10 tai passiivisuus nelinkertaistuu. Jännittävää miten samojen asioiden sanominen eri tavoin antaakin aivan eri kuvan.)

Tämä tarkoittaa minusta jotain seuraavista:
1: Naiset eivät pidä avioliitosta, jolloin heidän halukkuutensa vähenee.
2: Naiset pitävät avioliitosta ja tarvitsevat vähemmän seksiä.
3: Naiset käyttävät seksiä koukuttaakseen miehen, ja kun tämä on avioliitossa, tätä ei tarvita
4: Siveät naiset menevät naimisiin, hakevat turvallista puolisoa. Ja kiihkeät pysyvät vapaina pitääkseen markkinansa avoimina.

Toki syitä voi olla enemmänkin. (Yritin numerologisista syistä saada 8 eri syytä. 8 on Pyhä luku. Tulee 8 -bittisestä Nintendosta, joka oli aikanaan kuin Taivaan Mannaa, vaikka ei uskoisi.)

Toisaalta avioliitto selvästi vähentää naisten seksuaalipartnerien määrää. Jännittävää on kuitenkin se, että yhteisasuminen ja avioliitto olivat sellaisia, että 9.1% naimisissa olevista ja 8.9% avoliitossa/muussa yhteisasimisessa olevista naisista petti puolisoaan, eli oli useampia seksipartnereita. Toisin sanoen avoliitto vähentäisi pettämistä hieman (0.3%). Olenkohan tehnyt väärän ratkaisun, kun olen mennyt naimisiin enkä vain jäänyt asumaan avoliittoon?

Mielestäni tämä kuitenkin puhuu sen puolesta, että avoliitto ei ole pelkkien epäluotettavien ihmisten ratkaisu.

Ei kommentteja: