lauantai 16. helmikuuta 2008

Huolella tehtyä työtä!

Tuntiopettaja Caroline Crocker on eräs ID:n marttyyreistä. Osa -aikainen virka jäi uusimatta. Kammottavaa vainoa. Nyt kun on käynyt selville, minkälaista tavaraa hän on tuottanut.

Caroline Crockerin asiantuntemuksen laadusta kertoo se, että hän on mielestään tehnyt seuraavaksi esitetyt asiat erittäin suurella huolellisuudella ja itsekriittisyydellä:

"I was so careful when I wrote that lecture not to be partial in any way."

Myers kykeni löytämään yhdestä poverpointkalvosta lukuisia vakavia virheitä. Crocker muun muassa väitti archaeopteryxiä ainoastaan yhdeksi fossiiliksi joka sekin oli hänen mukaansa väärennös. Tosiasiassan niitä on useita. Ja yhtä oli ainoastaan syytetty väärennökseksi. Perättömästi, tietenkin. Kommentoijalla ei ollut edes asiantuntemusta sanoa kantaansa. Eli jos kreationistihenkinen väittää jotakin väärin syin väärennökseksi, se muuttaa kaikki väärennöksiksi ja koko todiste vääräksi ja valheelliseksi? Vastaavanlaisia virheitä on löydettävissä jo alakoulutaidoillakin. Virheet ovat räikeitä ja matalalla osaamistasollakin ymmärrettävissä.

Jos tämä on hänen käsityksensä laadukkaasta työstä, en ihmettelisi vaikka hän saisi potkut vakituisesta työstä. Opettajan tehtävänä kun on opettaa. Ja Crockerin esityksen laatuisen esittäminen faktana on juuri päinvastaista.

Ja koska ID -piirit ovat ilmaisseet tukensa Crockerille, se kertoo minusta kaiken heidänkin asiantuntemuksestaan. Ei ihme, jos heitä ei oteta vakavasti akateemisessa maailmassa, kun tuonkin tasoinen roska menee heillä läpi. Sillä eiväthän he tukisi vain aatteen vuoksi. Tottakai he ensin arvioivat vakavasti, onko mitään vainoa tehty, ennen kuin lähtevät syyttelemään. Siksi heidän tukensa kertoo nimenomaan Wedgenatsien omasta tietämystasosta.

Ei kommentteja: