keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Astrologia on totta!

Astrologiassa mitataan ihmisen syntymähetken planeettojen asemaa tämän elämänrataan. Planeettoja ovat miltei kaikki aurinkokuntamme planeetat. Tärkein planeetta on kuitenkin unohtunut. Ei, en puhu toisten aurinkokuntien eksoplaneetoista. Puhun nimittäin planeetasta, jonka asema vaikuttaa elämääsi enemmän kuin individualismiin uskovat skeptikot -tai ketkään muutkaan- ovat ikinä valmiita myöntämään.

Mielestäni tämän huomiotta jättäminen astrologisessa kartassa on valtava puute, koska on havaittu että jos olet syntynyt siten, että planeetta on kääntyneenä sinuun päin vaikuttaa runsaasti siihen, miten hyvin opit lukemaan, minkä värisen ihon ja hiukset saat, minkälaiseen uskontoon kuulut. Samoin tällä on paljon vaikutusta siihen, tuleeko sinusta menestynyt vai kuoletko nälkään. Tämän planeetan asema vaikuttaa kohtaloomme jopa enemmän kuin halumme ja kykymme tehdä kovaa työtä ja opiskella. Lisäksi tämä planeetta eroaa muista planeetoista siten, että se toimii vaikka et uskoisikaan horoskooppeihin. Tämä horoskooppi ei toteudu sillä, että tottelet sen antamia ohjeita.

Sillä tämä planeetta on maa.

Toivoisin kuitenkin, että jokaikinen ihmien lopettaisi tämän astrologian vallan, hyökkäisi tätä taivaallista järjestystä vastaan. Saisi eri maailman ihmisille tasa-arvoisemman aseman. Jotta voisimme elää reilussa maailmassa, jossa kivenkappaleiden asemat syntymämme aikana eivät määräisi elämäämme niin mahtavalla voimalla. (Sillä horoskoopit ovat pohjimmiltaan eriarvoistavia. Planeetat määräävät toisille paremman elämän ja tietynlaisen luonteen, eikä asialle voi tehdä juuri mitään.) Sillä valitettavasti maa -planeetan kohdalla astrologia on Totta! Toivon mukaan voimme toimia niin, että ei olisi.

Ei kommentteja: