torstai 31. tammikuuta 2008

Tästäkin Tuomitaan!

Amerikkalaiset fundamentalistit ovat päättäneet että homoseksuaalisuus on syntiä. Tämä ei olisi uutinen, mutta jos siihen sidotaan juuri kuollut näyttelijä, joka ainoastaan näytteli homoa tilanne muuttuu hieman uudemmaksi. Tuoreesti kuollut Heath "Brokeback Mountain" Ledger kun oli näytellyt homoroolia, jossa homot esitettiin inhimillisinä. Fundiksille tämä tarkoittaa tietenkin vain yhtä asiaa:

“He got on that big screen with a big, fat message: God is a liar and it’s OK to be gay.”

Siksipä toisella tavoin uskovilta näkemystensä suvaitsevaisuutta vaativat Baptistit ovat päättäneet häiritä Lodgerin hautajaisia. Ilmeisesti näytteleminen on syntiä ja eifundamentalistien mieleen olevat roolit tulee pyyhkiä kokonaan pois kaikista elokuvista.

Olen sitä mieltä, että fundamentalistit sekoilevat. He pitävät itseään Jumalan kuvina, joten ei ihme että he ovat sekoittaneet sen mitä sanomaa heistä sanotaan ja mitä Jumalasta sanotaan. Jumala ei siis välttämättä ole iso lihava valehtelija. Mutta hänen mielestään kaikkitietävät seuraajansa voivat olla jo aivan oma lukunsa. Olipa sitten kysymys näyttelemisestä tai kasvissyönnistä.

2 kommenttia:

inkvisiittori kirjoitti...

Eipä juuri tuota järkevämpiä kannanottoja voi odottaa lahkolta, jonka nettiosoite on godhatesfags.com. Nämä Westboro Baptist Churchin älyn jättiläisethän julkaisivat samantyyppisen ilakoivan tiedotteen myös Jokelan massamurhan johdosta.

Becksi kirjoitti...

Muistin nähneeni Westboro Babtist Chrurchin lappusen... kas tässä:

http://friendlyatheist.com/2008/01/23/you-knew-this-was-coming/

Erityisesti lappusen viimeinen lause pisti silmään, ehkä koska se kertoo jotakin siitä, kuinka vähän uskovainen voi pahimmillaan arvostaa ihmisyyttä tai tämänpuoleista verrattuna Jumalan tahdon toteuttamiseen ja tuonpuoleiseen.

"Heath Ledger is now in Hell, and has begun serving his eternal sentence there - beside which, nothing else about Heath Ledger is relevant or consequential."