sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Idea maailmanvaltojen romahduttamiseksi.

Keksin tavan, jolla voimme Päihittää Täydellisesti jokaikisen lappuhihhulin. Koskee Jehovan Todistajia ja muita tahoja, jotka jakavat materiaalia. Lappujen painamiseen menee rahaa. Ja sinä et sitä anna. Et senttiäkään.

Ratkaisu on kiinnostuneisuus. Ei siis sellainen kiinnostuneisuus, jossa liitytään maksupuolelle. Vaan sellainen kiinnostus, joka kutsuu ilmaisen Raamatuntutkistelijan kotiisi tuomaan sinulle Uuden Maailman Väännöksen, Tutkittavan paksun kirjan ja joka kerta jonkun mielenkiintoisen paksun kirjan.

Saat ne ilmaiseksi, ja jos he kysyvät hintaa, kerro että Jehovat haluavat vain "vapaaehtoisen maksun", joten maksut todellakin ovat vapaaehtoisia. Kerro että elät luulossa että Jehovan Todistajat ovat rehellisiä ja rehtejä, eivätkä suinkaan yritä kiertää veroja tällä toiminnallaan.

Et maksa. Saat.

Jokaikinen vihko maksaa taatusti jotain järjestölle. Jokaikinen otettu lehti, joka ei tuoe Järjestön Tahtoa, on kuin laittaisi rahaa sen vihollisen tilille! Sama koskee tietenkin pienemmissä määrissä myös muita julkaisuja jakavia tahoja. Jack Chicksit maksavat jollekulle. Tämä joku on mahdollista ajaa ihan raakasti konkurssiin.

Ja tämä vaatii vain sen, että Suomen koko valtio lukee tätä blogiani ja hihkahtaa kuin kettu! Päättää että "Tuossapa vasta Kelpo Idea Kelpo Mieheltä" ja lähtevät yhteisvoimin taistoon pahaa vastaan rintamassa kuin tonttujono.

Tosiasiassahan konkurssia ei tapahtuisi. Mutta jakelu loppuisi. Tämä tarkoittaa sitä että uskonto ei katoaisi, mutta häiriö kyllä.

Kätevää kuin neutronipommi. (Kun sen lasauttaa keittiössä, astiat eivät säry, mutta napina loppuu!)

Ei kommentteja: