torstai 22. toukokuuta 2008

Varokaa puluja!

Musa Abubakar on vihainen, syystäkin, sillä hän oli vaatimaton taksinkuljettaja, ja hänen kyytiinsä tullut voro, Ma'aji, vei hänen peniksensä.

Ma'aji julistaa syyttömyyttään, vaikka tekotapakin on tiedossa, ei ole jäänyt pienimmänkään arvailun varaan, mitä on tapahtunut. Hän oli tehnyt penisryöstön maagisella pululla. Rikoksen uhri kertoo tarinansa:

"Immediately I stopped to check... but found nothing in my trouser. Then I noticed that the pigeon Ma'aji was carrying has changed from white to black, and I realized he had used a spiritual pigeon to steal my penis".

Ma'aji yrittää puolustautua kyselemällä motiivia teolleen, koska hänellähän on jo yhdet toimivat värkit omasta takaa. Tosiasiassa motiivihan on helppo keksiä. Hän on vain toivonut jotain samanlaista, kuin minäkin: Eli että kaikki kundit saisivat kammottavan ihosairauden joka veisi järjen. Kaikille paitsi minulle. Sitten minä saisin kaikki naiset. Toisaalta hän on voinut ajatella että molempi parempi. Lisäksi rikoksia tehdään myös ilman motiivia, hetken mielenhäiriössä, jotka tietysti aina pohjimmiltaan johtuvat televisiosta ja rokinrenkutuksesta.

Paikalliset kuitenkin tietävät. Nigeriassa on ihan tavallista kuulla huhuja penisvarkauksista, joita noidat tekevät taikakonstein. Tämä asia turistienkin on syytä tietää. Älkää siis ruokkiko puluja!

1 kommentti:

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Kierrän tästä lähtien kaikki pulut kaukaa.