perjantai 27. huhtikuuta 2007

Taas koululääketiede vainoaa hihhulia?

Australiassa setä haastettiin oikeuteen koska hän oli AIDSpöpö, tiesi sen ja harrasti silti suojaamatonta seksiä naisten kanssa. Mutta hänpä olikin ovela ja kynäili jokaisen hihhulin käsikirjasta tempun "virallisen totuuden kyseenalaistaminen". Tämän huikean luvun luettuaan hän katsoi asiakseen ilmoittaa että HIViä ei ole olemassa. HI -virus on siis vain tieteilijöiden dogma, todistamaton väite, jonka hän "kyseenalaisti".

Oppia hän ei kuitenkaan saanut Afrikasta, jossa ihmiset yrittävät parantua AIDSista pyhällä vedellä, ja jossa länsimaiden rajoittuneen lääketieteen mahdin ylittävä AIDS voi parantua yrttivalmisteilla vain kolmessa päivässä, ja jossa neitsyen naiminen pelastaa.. Koska em. tahot sentään myöntävät HI -viruksen olemassaolon. Hän ei samasta syystä myöskään saanut sitä mm. Ronald Reaganin kannattamasta "Jumalan Ruoska" -ajattelusta, jossa AIDS on Jumalan rangaistus synnistä (Sehän alkoi pakana -Afrikasta ja levisi sieltä sitten homoihin, narkomaaneihin ja muihin syntisiin epämoraalisen käytöksen seurauksena.) Hän on luultavammin saanut virikkeensä Älykkään Suunnittelun perustajan, Phillip Johnsonin, kaltaisilta tahoilta, jotka väittävät että HI -virusta ei ole. (Ooh, kuinka moni toisinajattelija -Ph.D. vastustaakaan HI -virusteoriaa ; Kuinka vakuuttuneita olemmekaan nyt heidän ylivertaisuutensa ja rohkeutensa johdosta. Menkäämme kaikki yhdessä kertomaan tämä uutinen kaikille AIDSin seksistä saaneille..)

Ainut hyvä puoli asiassa oli siinä, että mies kuitenkin tuomittiin teostaan, eikä häntä katsottu syyttömäksi. (Eri asia sitten onkin, oliko hän yksin syyllinen vai pitäisikö esimerkiksi nimilistan Ph.D -henkilöille antaa jotain sanktioita. Mutta tämä kotiläksyksi.)

Seuraavaksi mahdollisesti saamme kuulla kuinka kyseessä oli tiedemiesten salaliitto ja vaino. Sekin kun olisi suoraan "hihhulin käsikirjasta" revitty vastaus kaikkiin tappiotilanteisiin..

Ei kommentteja: