maanantai 23. huhtikuuta 2007

Ryönää

Virginia Techin ampumistapauksesta on syntynyt oikein kisojen kisa; Perinteinen natsikortti on saanut seurakseen Cho Seung-Hui -kortin, kun kaikkia mahdollisia tahoja syytettään tapauksesta. Syynä oli tietysti se että Cho oli samanaikaisesti uskontoja vastustava ateisti että Islamilainen. Tai siis lähes mikä tahansa kelpaa, kunhan pelkästään Cho ei ollut syyllinen. Ateistejen syyttämiseen tottuu. Tänään kaivetaan sellainen mutainen örkki, joka saa rinnalleen asetetun aktiivifundishihhulin näyttämään kauniilta ja kiiltäväpanssariselta Aragornilta.

Mutta siirrytään aiheeseen.

Virginia Techissä eräs proffa pelasti monta oppilasta tukkimalla oven, hän siis osti oppilailleen pakoaikaa, moni ehti karata ikkunasta . Hän luonnollisesti kuoli itse, kun häntä ammuttiin lukuisia kertoja oven läpi. Sankari oli uskovainen ja juutalainen, nimeltään Liviu Librescu. Hän oli elämänsä aikana selvinnyt natsien keskitysleiriltä ja selvinnyt Romaniassa, jossa hänelle ei annettu akateemista työpaikkaa vain koska hän ei suostunut kuulumaan kommunistien puolueeseen. Rohkea mies, jonka kaltaisia ainakin minä arvostan! Hänelle sanon "firma" -sarjan Artun sanaparin "Peace, Respect".

Tilanteessa ei ole herran kuoleman lisäksi mitään vastenmielistä. Mutta tietenkin jonkun täytyy levittää saastaa. Tänään saastaa eivät levitä hihhulit vaan natsit. He nimittäin ovat kirjoittaneet hänestä sangen epämiellyttyviä kirjoituksia, kuten "Holocaust Liar's Death Cloaked In Lies" ja "Controlled Media Makes Hero Out Of Dead Jew Teacher". Levittelevät vastaavia.

Koska natsit haluavat olla "kriittisiä normihistoriaa kohtaan", he luonnollisesti kiistävät holokaustin. Tai siis ainiin, eihän ne ole "natseja" vaan "revisionisteja". Aivan kuten Intelligent Designeritkään eivät ole kreationisteja. Eli ei mitään "rotusyrjintää", muuten vain olettavat että juutalaiset eivät mitenkään kykene sankaritekoihin, joten "revisionistin" täytyy kaivaa likaisia vaikuttimia hatusta.

Hyi s****!

Ei kommentteja: