tiistai 24. huhtikuuta 2007

Ihanat uskikset junassa.

Tänään päätin käydä visiitillä. Otin R -junan Riihimäeltä ja jatkoin siitä Keravalle. Junassa samassa vaunussa vieressäni tuon noin puolen tunnin ajan istui kaksi uskovaista, sellaisia vähän vanhemman ja kokeneemman polven edustajia. Suunnittelivat jotain hyväntekeväisyyskampanjaa. Miettivät miten hyvä tulisi jakaa ulkomaan lasten kesken ilman että joutuvat eriarvoiseen asemaan.

Puhuivat siitä kuinka tiilenpolttamistekniikoita tulisi opettaa että talot kestäisivät yli kaksi vuotta. Puhuivat siitä kuinka AIDS -valistukseen pitäisi uhrata määrärahoja. Puhuvat muitakin ihan käytännönläheisiä temppuja, jotka kuulostivat korvaani erittäin reiluilta, ja joita tuskin olisi tullut mieleen vain miettimällä; Tämä kertoi siitä, että heillä oli paljon elämän tuomaa kokemusta ja näkemystä asiasta. He hanskasivat homman kotiin.

Ainiin. Mainitsivat toki Jeesuksenkin. Kerran. Sivulauseessa. Arvaa vaikuttiko se enemmän vai vähemmän kuin huutavan ja silmillään avoimesti mullistavan katusaarnaajan puoliväkisin kouraan tunkema lappu ja hokemat? (And Behold , katusaarnaajat mullistavat kaikki. Sen pitäisi olla bambin avoimetsilmät -luotettavaa mutta on oikeasti pelottavaa ; Samaan tapaan kuin Stephen Kingin "SE" -elokuvan pelle ja kauhuelokuvien nukke -efektit.)

Lisää samanlaisia. Kiitos.

Ei kommentteja: