torstai 19. huhtikuuta 2007

Kaljaa nuorille!

Ihminen on utelias luonne. Rogers ja McCarthy ovat omalla vapaa -ajallaan tutkien selvittäneet miksi koira on miehen paras ystävä. Tulokset ovat uutisoinnissa esitetyn arvion mukaan riittävän empiiriset. Myös tutkijat itse ovat tuloksiin tyytyväisiä:

"We're extremely pleased with the results of the experiment," Rogers said. "It exceeded our highest expectations, and we're confident that our findings will have far-reaching implications for the coming weekend."

Tulos on siinä, että koira ja mies ovat hyvin samanlaisia. Aiankin Franklin -koira todella pitää oluesta. Koiralla tosin kehittyi myös viinapäätä, joka ei ole ainakaan minun ominaisuuteni, eikä se baareissa ollessa ole näyttänyt ilmiintyvän ihmisiinkään. Ainakaan kovin voimakkaasti : Mutta eihän parhaiden ystävien aivan samanlaisia tarvitse kuitenkaan olla...

Baker lakella tilanne on hieman toisenlainen, siellä karhu on ryhtynyt nirsoilemaan. Sille ei kelpaa enää kuin tietty olutmerkki. Tätä karhua ei kuitenkaan voida pitää miehen parhaana ystävänä, koska karhu juo ihmisen kannalta liikaa. Itselle ei tahdo jäädä mitään. Siksi karhu ei ole miehen paras ystävä.

Ei kommentteja: