lauantai 28. huhtikuuta 2007

Siloposkinen valkonaama

Näin kesäisin elämääni tulee esiin ongelma, jota ei talvisin ole. Se on valkopälvi, eli vaiva joka muuttaa ihoa sellaiseksi joka ei rusketu. Ongelma on onnekseni miltei pelkästään ulkonäköön vaikuttava, joskin auringossa voi palaa todella helposti. Itselläni alueet eivät "rakeile" pois, vaan päinvastoin, palaminen irrottaa ihon siten että alue itse asiassa hieman laajenee. Tosin se laajenee ilman palamistakin, mutta hitaammin.

Olen huomannut että kaikista kauniista puheista huolimatta ulkonäkö vaikuttaa Ihmiset suhtautuvat minuun eri tavoin talvisin ja kesäisin. : Talvisin olen kuin kuka muu tahansa, ja sopivasti kesän uimapukukaudeksi minusta nousee esiin mutaatiohirviö. No, eipä tarvitse välittää uimapukukuntoon laihduttamisesta. KEWL!

Juttu tuli ajankohtaiseksi siten, että alkukeväästä peitin naamassani olevan läikän yksinkertaisesti kasvattamalla parran. Okei, läiskän karvatkin on aivan vitivalkoisia, mutta kun tukassakin on samanlaisia, niin se on loppupelissä vaan persoonallista. Sekavärjääminen taitaa olla muotiakin, minä vain en tarvitse siihen mitään tukkavärifirman "wand"ia. (Tunne vaan kateutta, teinipissis! Elämä ei ole aina reilua! *Kiäh* *Kiäh*) Ikävä vaan, että iho paloi ulkoauringossa, ja sen seurauksena kaikki valkoisien alueiden karvat karisivat pois. (Tietääkseni läheskään kaikilla valkopälviläisillä ei näin käy.) Tukassa se nyt peittyy kampaamalla -tai tarkemmin sanoen kampaamatta jättämällä, jolloin epätasaisuudet peittyvät- mutta parta piti ajaa pois : Täysin karvaton ja valkoinen alue parrassa yksinkertaisesti näyttää liian "lepraiselta"..

Mutta pitääkin lopetella, olen lähdössä pelottelemaan lapsia ja naisia!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pelästykö lapsoset? Iskivätkö naiset sinua jakaukseen?

paahtoleipä kirjoitti...

Lapset harvemmin pelästyvät, tuijottavat enemmän. Naiset eivät ole minua iskeneet (sanan missään määritelmässä), joten eivät ole iskeneet "jakaukseen". (Tosin en ymmärrä että "mihin jakaukseen" he ylipäätään voisivat iskeä. En harrasta kampaamista siten että hiukset ajautuisivat siistin rajan mukaan..)

En siis saanut aikaiseksi mitään elämälläni ;)

Unknown kirjoitti...

vitiligo is a chronic disease and effect the appearence of the person badly.Normally the peteints of vitiligo have to suffer sun burn as cloaimed by vitiligo firms. One thing is very important in this regard that the vitiligo person hardly suffer the stress and highly couped by their disease due to their appearence this realy dangerous thing. You can not win the battle against vitiligo if you could no defeat this stress