tiistai 13. tammikuuta 2009

Avaruuslehmät.

Mitä tapahtuu, kun kreationisti kiinnostuu vertailemaan eri uskontojen myyttejä ja haluaa liittää ne Islamin uskoon? Kummallisia tapahtuu. Syntyy aineistoa, johon kannattaa tutustua heti jos on hieman kyllästynyt Amerikkalais-Eurooppalaiseen toistoon.

Dr Imad Hassan on sinällään ihan positiivinen hahmo. Hän muun muassa puolusti naista, joka tuossa taannoin joutui vaikeuksiin nallekarhun vuoksi, kun nallekarhua meinattiin vahingossa nimetä Profeettaa loukkaavasti. Hän on siis eräänlainen poikkeusmuslimi.

Myös hänen tulkintansa Raamatusta ja Koraanista on aivan erityisen omintakeinen. Ja leppoisana miehenä hän on tietysti valmis jakamaan aineistoaan internetissä kaikille kiinnostuneille ja hieman niillekin joita ei kiinnosta : Hänen näkemyksensä on, että kaikki eläimet ovat syntyneet yhteisestä kantamuodosta, mutta sitten on muutama eläinryhmä, joka on erityinen ja erikseen luotu. Näitä ovat kamelit, lehmät, lampaat, ja vuohet. Perusryhmien määrät on nyt sitten todistettu. Tätä tukee tietysti se, että useissa uskonnoissa niille asetetaan jonkinlaista erityisasemaa. Ne ovat Pyhiä eläimiä ja niitä ei saa syödä, tai sitten ne ovat niiden harvojen kosher -eläinten joukossa joita on OK syödä, kuten lehmän kohdalla on. Myös näiden olentojen maahantulo on erityinen:
"Camels, cows, sheep and goats were created outside this planet and were brought down to the ape man ‘ Adams ’ after they were converted to intelligent beings."

En ymmärrä tätä todistusta - en esimerkiksi sitä miksi selitys ihmisen kiinnostukselle niitä kohtaan ja niiden erityisenä pitämiselle ei voisi olla vaikka se että kyseessä ovat yleiset karjanhoitoeläimet - joten Jumalan täytyy olla olemassa.

Ei kommentteja: