maanantai 23. heinäkuuta 2007

Salaliitto salaliitoista.

Maailmassa on vaikka minkälaista salaliittoa. Sellaisia, jossa hallitus kykenee ampumaan JFK:n, rysäyttämään WTC -tornit, kätkemään Roswellin UFOt. Hallitus voi tietenkin olla myös jokin muu taho, kuten Illuminati. Nämä tahot kykenevät kätkemään kaikki todisteet ja estämään vuodot, vaimentamaan ne jotka tietoa etsivät ja etenkin ne, jotka tuovat sen julkisuuteen.

Muutenhan se ei olisi pysynyt salaliittona ; Esimerkiksi Watergate ja se nainen joka liittyi Bill Clintoniin vuosivat. Kun pienetkin jutut vuotavat ilman kontrollia, on isojen ja laajamittaisten salaliittojen täydellinen vuotamattomuus selitettävä tarkalla kontrollilla (johon samat tahot ovat pienissäkin salaliitoissa kyvyttömiä ; Kenties "taustapirut" puuttuvat.) (Tämä taho pakottaa Buzz Aldrininkin olemaan aggressiivinen.)

Erikoista on kuitenkin se, että salaliittoteoreetikot kykenevät kaikesta huolimatta levittämään julkaisujaan. Useasti vieläpä omalla nimellään. Heillä on Amerikoissa ihan radio -ohjelmia ja he ovat kirjoittaneet kirjoja joilla tienaavat rahaa.

Penn&Tellerin salaliittojaksossa nähtiin, että heillä oli jokin erityinen kokoontumispaikkakin. Ihme, että sitä ei ole tuhottu ; Mikään ei varmasti olisi hiljentämishaluiselle hallitukselle kivempaa kuin pieni kaasuvuoto ja kipinä salaliittoteoreetikoiden yhteiskaraokeiltamissa. Suuresta osasta kööriä päästäisiin helposti eroon kerralla.

Syitä voi olla vain muutama
1 : Salaliitot ovat huuhaata, joten niin on hiljentäminenkin.
2 : Salaliittoteoriat ovat niin naurettavia, että salaliittojen takana oleva voima antaa niiden viemässä uskottavuuden rippeetkin, jotta kukaan ei edes epäilisi salaliittoa. Salaliittojen tekijät vuotavat keksittyjä salaliittoja ja peittävät aidotkin vuodot hihhuleitten tuottamaan sekoiluun.
3 : Salaliittoilijat käyttävät erittäin monimutkaista käänteistä psykologiaa, jossa hiljentäminen toisi uskottavuutta salaliitolle, joten vuotajien henkiin jättäminen on viisasta.

Siinähän sitä onkin salaliitto siitä että valehtelevan kierot salaliitot ovat salaliittoteorioiden takana kertomalla avoimen rehellisesti toimistaan..
Kaipa tuon jollekulle voisi myydä.

Ei kommentteja: