sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Hurja joukko

Pandan peukussa oli listaus kreationisteista. Listalla oli homo huorintekijä huumeveikko Haggard, petoksen mestari Hovind, ja nyt Kevin Jackson on vähän käärinyt rahaa sieltä mistä ei saisi.

Eivätkä he edes ole yksin; Homovastainen republikaanien kongressiedustaja Bob Allen halusi imeä mustaa patukkaa, Kristillisen järjestön johtaja Coy Privette osti seksiä.
Idahon senaattori, ja homovastaisia lakeja ajanut, Larry Graig narahti homoseksuaalisesta seksistä.


Listaamisessani kysymys ei ole siitä että he ovat uskovaisia. Kysymys ei ole keskustelun viemisestä epäolennaisuuksiin (eli pois ateistejen ja evoluutikoiden moraalittomuudesta). Kysymys ei ole siitä että paetaan "tieteellistä keskustelua" ja aletaan haukkumaan vastustajia.

Kysymys on siitä, että kreationistit itse korostavat moraaliasioita; Evoluutikoita haukutaan moraalittomiksi. Tästä "holier than thou" -asenteesta löytyy viitteitä jopa Suomen lehdissä. Lisäksi Kiila -dokumentissa kauhistellaan ateistisen maailmankuvan moraalin rappeuttavaa vaikutusta. Krisselit ovat nostaneet moraaliasiat tärkeiksi ; Heille totuus näkyy paitsi parempana tieteenä myös parempana moraalina.

Kysymys on siitä, että kreationisteista ja uskovaisista uskovan maailmankuvan tuoma hyvä ja huono moraali on tärkeä mittari kun puhutaan Totuudesta. Oikean Tieteen tekeminen heijastuu myös moraaliasioihin. He ovat toisin sanoen itse nostaneet moraaliasiat jalustalle, joten tottakai heidän omia kriteereitään on sovellettava myös heihin itseensä-

Kysymys ei ole siitä, että evoluutikot eivät sortuisi homoseksuaalisuuteen ja petoksiin. Tottakai vastaavan tason evoluutikoista löytyy tilastollisesti aivan yhtä suuri osuus samanlaisten rikosten tekijöitä.

Tai hetkinen. Onpas:

Listalla olevat kreationistit eivät ole ainoastaan rikollisia, vaan he ovat lehdissä koska olivat tunnettuja ja näkyviä kreationisteja jo ennen hairahtumistaan -tai tarkemmin ennen kiinni jäämistään. He ovat "johtokrisseleitä". Tämä tarkoittaa sitä että johtavilla evoluutikoilla pitäisi olla ihan vastaavia juttuja ; Vaikka oikeudenmukaisuuden arvot määritettäisiin "kressuvinkkelistä" jolloin homous ja muut vastaavat ovat rikoksia, niin arvon hihhulimme näyttävät tuntevan synnin huomattavasti vihollisiaan paremmin. Pahin johtavien evoluutikoiden tekemä asia jonka minä tiedän on Gouldin kannabiksen polttelu osana syöpähoitoa. Haggard pisti yksinään hommissaan paremmaksi ja huumeissaan kovemmiksi. Jos evoluutikot ovat moraalittomia, miksi heidän johtotähdistään ei ole Pandan artikkelia vastaavaa, esimerkiksi uncommon descentissä, joka on tullut tunnetuksi myös räväköistä bloggauksistaan?

Kun evo johtaa siihen että moraalia ei ole, niin miksi Dawkins ei piekse mummoja, petä, varasta, kavalla, tai sorru heikkona hetkenä homostelemaan crachhuorien kanssa pahemmin kuin "kristilliset lajitoverinsa"?

Ei kommentteja: