torstai 12. kesäkuuta 2008

Ydinsota alkaa.

Kristillisen lahkon johtajan Yisrayl Hawkinsin profetiat näyttävät että ydinsota alkaa viimeistään kesäkuun 12. päivänä, ellei aiemmin. Meillä on siis vain muutama tunti elinaikaa. Hawkinsin seuraajat pääsevät onneksi lataamaan maailmanlopun sodan varalle hätävaratarvikkeita Hawkinsin omasta kaupasta, maksua vastaan tietenkin. On hyvä että Hawkins on varautunut aivan kaikkeen, ja on valmis auttamaan. Meidän tulee ottaa tilanne vakavasti, koska Hawkins on tullut tunnetuksi Raamatun myös tutkijana, tai ainakin jotain sinne päin hän on, koska eihän kukaan nyt uskovainen Herran seuraaja syyttä suotta muuttelisi Raamatun jakeita, takana täytyy olla se että Raamattua on käännetty väärin.

Yisrayl Hawkins kertookin omilla sivuillaan vakavaa asiaa ilmiöstä: Otan talteen muutaman lausunnon, jotta ei vandaalit vahingossa poista tavuakaan Totuudesta ja Profetiasta, etenkään heti maailmanlopun jälkeen. Minulla on kiire, sillä muutaman tunnin kuluttua tulee LOPPU!

Otan talteen otsikoita:
* "Persecution Because Of The Last Days’ Warning"
* "Persecution Through Lying Propaganda And False Accusations"
* "Persecuted by Propaganda!"

Nyt tiedämme ainakin herran lempisanat. "Persecution" ja "propaganda". Jätänkin lukijalle avoimeksi päättää sen, kuvaako hän vain omaa metodiaan ja kuvittelee muiden tekevän samoin, vai onko hän kohdannut aitoa propagandamyllym tuottamaa vainoa. Vielä muutaman tunnin tämä on arvailujen varassa. Ja sitten me kaikki tiedämme.

Ei kommentteja: