perjantai 13. kesäkuuta 2008

Äänioikeus.

Vainoasia on tärkeää. Tasa -arvo on tärkeä asia. Aattellinen tasa-arvo on tärkeä asia. Tämä on erityisen (ÄS)kreationisteille tärkeää, koska eräs heidän pääpointtinsa on se, että heitä vainotaan. Heidän näkemyksilleen ei anneta painoarvoa. Heidän ei anneta esittää mielipiteitään, vaan heitä torjutaan (kuitenkin kaikki tietävät heidän naamansa ja esitykensä sekä kuulevat joka paikassa asiasta muuten vaan.)

He ovat siis selvästi kiinnostuneita eri aatteiden tasa -arvosta. Sillä sen nimissähän sitä toimintaa tehdään. Ja kuten esimerkiksi tuosta kommentista voi lukea, heidän kannattajansa kiistävät kovaan ääneen että olisi jotenkin yleistä että kristillisiä arvoja lobattaisiin. Kysymys on siis vain aatteellisesta tasa -arvosta.

Pandan peukku toi kuitenkin esiin asian laitaa: Amerikassa on siis kreationisteja jotka haluaisivat estää ateistejen äänioikeuden. Tämä on siis sitä tasa -arvoa, jota monet heistä ajavat takaa. Missä sen sijaan törmätään vastaavan julkisuustason saavuttaneeseen juttuun, jossa evoluutikot sanovat että kristityiltä pitäisi ottaa äänioikeus?

Tämä kertoo siitä, että jos jotain vainoa on, se ei ole kreationistien suuntaan. Tosin tämän ei pitäisi olla kenellekään mikään uutinen.

Ei kommentteja: