sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Uskon merkki: Näytä värisi.

John Freshwater on mukava mies. Hän on uskovainen, joka uskoo Raamattuun ja Jeesukseen. Hän kannattaa Älykästä Suunnittelua. Hän on omistanut elämänsä nuorten lasten sivistämiseen - hän on opettaja.

Hänellä oli myös mielenkiintoinen tapa; Hän poltteli merkkejä lasten käsiin. Pandan peukalossakin asiasta uutisoitiin. Opettaja esitti että hän olisi polttanut vain X -merkkejä oppilaiden ihoon, aivan kuin se jotenkin lopettaisi pahoinpitelyn. Tosin merkit näyttävät niin selvästi ristiltä, että uskon että takana on juuri sama, mikä Älykkäässä Suunnittelussa. Eli väitetään että se ei ole uskontoa, mutta tähän ei uskota itsekään. Eivätkä uskoneet oppilaatkaan, jotka kaikki sanoivat että merkki on risti, eikä mikään X.

On vihjattu että hän oli pyytänyt lupaa ihon poltteluun, joka minusta tarkoittaa sitä että pitäisi arvioida, oliko oppilailla käsitys siitä mitä sähkölaite, jota ei ole tarkoitettu ihon polttamiseen, aiheuttaa. Ja tässä on otettava huomioon se, että kun merkin antajana on opettaja, joka auktoriteettiasemasta esittää ajavansa Jumalan kaikkivaltiaan asiaa, ja vihjaa että oppilas ottamalla merkin vastaan osoittaa uskonsa ottamalla poltinmerkin. Ja jos et ota osaa tähän initiaatioon, et ole yksi uskollisista. Tämä ei ole enää lupa, vaan valta -aseman hyväksikäyttöä, joka minusta tekee rikoksen vain entistäkin vakavammaksi.

Niin, lisäksi hän tietysti kritisoi evoluutiota ja opetti kreationismia. Hän myös kannusti lapsia menemään katsomaan ÄS -filkkaa, "Expelled" -elokuvaa, jonka teossa ei intelligency ollut allowed. Mutta tuon jälkeen se tuntuu pikkuasialta. - Senkin uhalla että lasten ihoon poltettu merkki on todella X -ja että sen ympärille voidaan kuvitella Ben Steinin kuuluisa leima siten että sen punaisen X:än korvaa tuo lapsen kädessä oleva poltinmerkki. Toivon kuitenkin että Freshwater on tapauksen jälkeen niin Expelled, että Stein tekee hänen hirmuteoistaan seuraavan dokumentin. Hän kun on niin rehellisesti huolestunut nykyajan aatteiden haittavaikutuksista ja on heiluttamassa yksilötapausten pohjalta natsikorttiakin innolla, hyvän asian vuoksi. NOT.

Tosin sen verran käy mielessä, että jos evoluutikko pahoinpitelisi lapsia samalla tavalla, se olisi jotenkin osoitus kaikkien ateistien pahuudesta. Sillä evoluutikkoyksilöstä voidaan jostain syystä soveltaa kaikkiin ateisteihin, vaikka minusta näiden välissä kuitenkin on pieni ero. Mutta jostain syystä näistä hirviöistä ei saa vetää mitään johtopäätöksiä kaikkiin uskovaisiin. Ilmeisesti heillä on käytössä jonkinlaiset pysyvät kaksoisstandardit.

Minä taas toivon, että jos Herra on noiden ihmisten paimenen, toivon hartaasti että en ole lammas.

Ei kommentteja: