tiistai 28. huhtikuuta 2009

Homot tallaavat uskonnonvapautta

Uskonnollinen NOM on tehnyt seuraavan, erittäin valistavan, videon. Koska me ateistit normaalisti vain kehitämme sanoja uskovaisten suuhun haluan ehdottomasti että kaikki tutustuvat tähän aineistoon, jota he ovat tehneet. Muuten propaganda siitä että uskovaiset olisivat syrjiviä, eriarvoistavia, erilailla ajattelevia rajoittavia osoittautuvat vääriksi. Ja kaikki syytökset siitä että kristilliset mitenkään mainittavissa määrin uskonnollistaisivat elämän kysymyksiä jotka eivät välttämättä ole uskontoa ja tällä keinolla yrittäisivät vaikuttaa lakiin ja politiikkaan niin että kaikki joutuisivat uskonnostaan ja vakaumuksestaan riippumatta seuraamaan heidän ideologiaansa osoittautuvat vain perättömäksi ateistien propagandaksi.Colbertin ystävät ovat jo tietenkin nähneet tämän videon pilkkaamista. Se on tietenkin asiatonta. Kristittyjä ei saa pilkata. Sillä video esittää vakavan asian. Se, että antaa homoseksuaaleille vallan valita puolisonsa johtaa muut umpikujaan. Se rikkoo valinnanvapautta, naisten oikeuksia valita puolisonsa ja tietenkin se ajaa ihmiset kriisiin uskontonsa kanssa, joten se on selvästi uskonnonvastaista.

Videolla nimittäin on esimerkiksi surullisen näköinen nainen, joka kertoo että hänellä ei ole mahdollisuuksia. Tämähän on sama, kuin se mitä heteroliitoissakin käy. Kun joku mies tai nainen valitsee jonkun puolison, joku voi pettyä. Siksi ainut oikea moraalinen vaihtoehto on moniavioisuus. NOM on vain unohtanut tämän ja kritisoi siksi vain homoseksuaaleja.

Toisessa kohdassa nainen kertoo että hän joutui valitsemaan työnsä ja uskontonsa välistä. Toisen mielestä se, että lapsille koulussa sanotaan että homoseksuaalisuus voi olla OK rajoittaa hänen elämäänsä. Uskonto jonka normisto erottaa äidit ja lapset, tai pistää ideologian, työn ja perheen ristiriitaan ei voi ikinä missään koskaan olla väärässä.

On kauheaa minkälaista uskovaisten vapaudenriistoa "liberaalit" jälleen kerran yrittävät vapauden nimessä. Ihan Orwellimaista meininkiä! Siksi homous pitää kieltää. Koska muutoin he puuttuvat toisten elämään ja rajoittavat sitä! On hyvä että kristinusko tulee esiin jälleen kerran tälläisessä positiivisessa valossa!

Ei kommentteja: