sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Itsesuojelun tarve.

Pharyngulassa kerrottiin kuinka Possummomma joutui laittamaan bloginsa salasanan alle. Syynä oli se, että kristityt haukkuivat ja uhkailivat häntä online - ja sama toiminta siirtyi myös tosielämän puolelle. Kristityt eivät tyytyneet olemaan vain "internet -stalkereita", vaan siirtyivät väijyntään myös tosielämässä.

Toisin sanoen, pelkkä ateistisen blogin pitäminen johti siihen, että kirjoittaja, perhe ja muut joutuivat ihan konkreettisesti vaaran alle.

Kun kreationistit esittävät vainoja, ne eivät ole koskaan tälläisiä. Heillä on sijaisopettaja, jonka määräaikainen opetussuhde ei jatkunut, pätevä johtajaksi pyrkijä, josta ei tullut johtajaa, ja tätä kutsutaan vainoksi koska hän oli pätevä (Onko muunlaisia ehdokkaita mahdollista ollakaan?) ja sitten on tietysti se tyyppi jolta otettiin avaimet pois kuten muiltakin kun paikkaa huollettiin.

Ateistisella puolella taas on Mireckin tapaus, joka on todennäköisesti uskovaisten tekoa. Ja nyt tämä.

Selvästi kristillisyys altistaa ateisteja enemmän julmuuteen. Vai tuleeko teillä mieleen vastaavia tapauksia joissa uskovainen olisi uhrina? Niistä oltaisiin kyllä kuultu enemmän, toistetummin ja kovempiäänisemmin kuin noista Gonzaleseista, jos niitä olisi.

Ei kommentteja: