maanantai 1. kesäkuuta 2009

Bussikampanjoiden vertailua.

Monet muistavatkin, miten ateistien bussikampanja oli uskovaisista "loukkaava". Sellaisia ei saisi tehdä. Samaa valittivat Amerikan Uskovaisetkin.

AiG:n bussikampanja on hauskaa katsottavaa. Siinä on lapsi aseen kanssa ja kysymys joka vapaasti suomentaen menee että "Jos Jumala ei merkitse hänelle mitään, miten sinä voisit merkitä mitään?" Loukkaavuus sallitaan ilmeisesti vain toiseen suuntaan. Metro -lehdessäkin asti Suomalaiset kreationistit selittelevät että USA:ssa on evolutionisteja jotka oikein elävät herjaamisella. Tuntuu että oman pesän siisteys on näiltä valittajilta jäänyt huomaamatta.

Niin kauan kuin heidän oma isoimpiin kuuluva organisaationsa ajaa tuollaista isolla linjalla monessa paikassa, voidaan miettiä miksi heitä pitäisi kohdella kiltisti ja ilman herjasanoja? En ole vielä missään nähnyt yhtään ainutta uskovaista joka olisi loukkaantuneena touhottanut siitä miten tuo tässä käsitelty mainoskampanja on paha ja kauhea ja "loukkaava". Kun verrataan siihen miten "kauhea" ateistien bussikampanja oli:Havaitseeko joku muu jotain epätasapainoa tässä kohden? Ei ole ihme että hihhulit eivät ole reiluja. Mutta entä muut? Heiltä sentään voisi odottaa jotain.

Ei kommentteja: